Mobilike, Atina’da açtığı yeni ofisiyle Doğu Avrupa'ya açılıyor

Mobilike, Atina’da açtığı yeni ofisiyle Doğu Avrupa'ya açılıyor

Türkiye’nin önde gelen mobil reklam ajanslarından Mobilike, Yunanistan'ın başkenti Atina'da açtığı ofisle yurt dışı operasyonlarına başladı. Mobilike, büyümeyi Türkiye dışında sürdürmesini hedefleyen adımla, Yunanistan ve Doğu Avrupa pazarındaki fırsatlara odaklanacak.

Mobilike kurucu ortağı Şekip Can Gökalp da gelişmeyle ilgili olarak “‘Gittikçe büyüyen ve mobil dünyayı yakından takip eden Yunan pazarında mobil reklam alanında büyük fırsatlar var. Biz de mobilike olarak bu gelişen pazarda yerimizi almak ve mobil reklam anlayışına tecrübelerimizle yeni bir soluk katmak için hazırız” diyor.

Mobilike'ın kendi verilerine göre, ajans, Türkiye'de bugün akıllı telefonlarda ve tabletlerde 3,5 milyardan fazla gösterim sağlayan bir yayıncı ağını yönetiyor.  Mobilike'ın mobil reklam ürünleri, Türkiye’deki mobil internet kullanıcılarının yüzde 90’ına ulaşıyor.

2009 yılında kurulan Mobilike, 2012 yılında çoğunluk hissesini madvertise’a satmış, 2013 yılında ise Felicis Ventures, Team Europe ve Point Nine Capital gibi önemli yatırımcılarından yatırım almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.