Mobilike; Felicis Ventures, Team Europe ve Point Nine Capital'den yatırım aldı [Son Dakika]

Mobilike; Felicis Ventures, Team Europe ve Point Nine Capital'den yatırım aldı [Son Dakika]

Türkiye'nin en önemli mobil reklam ağı Mobilike, biraz önce Felicis Ventures, Team Europe ve Point Nine Capital'den yatırım aldığını duyurdu. Geçen yıl Madvertise'ın çoğunluk hissesini aldığı şirket, Berlin'in merkezli Point Nine Capital ve Team Europe ile San Francisco merkezli Felicis Ventures'tan yatırım aldı.

Yatırım miktarı paylaşılmazken, Mobilike'ın yeni yatırımcılarından Point Nine Capital ve Team Europe'un Webrazzi Summit 2013 konuşmacıları arasında yer aldığını belirtelim. Felicis Ventures'ın kurucusu Aydın Şenkut ise geçen yıl Webrazzi Summit konuşmacıları arasında yer alıyordu. 

Gelecek planlarına da kısaca yer veren Mobilike, 2013'ün dördüncü çeyreğinde Singapur ve Dubai ofislerini açacaklarını da açıkladı. Bu hamlesiyle Orta Doğu ve Güneydoğu Asya pazarlarına açılacak olan Mobilike, global bir mobil reklam şirketi olmayı amaçlıyor.

Team Europe Kurucu Ortağı Lukasz Gadowski, paylaşılan açıklamada; mobilike süper bir şirket! Bu kararı almamızda üç etken önemli rol oynadı: Hızla büyüyen global mobil reklam pazarı, geleceğine çok inandığımız ve uluslararası pazarlarda büyümek için ideal konumlanmış Türkiye pazarı ve de en önemlisi desteklemekten gurur duyduğumuz kurucu ekibi şeklinde konuştu.

Haber güncelleniyor...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.