GBA, Türk ve İngiliz ortaklı dijital yayıncılık çözümü Woto.com'a yatırım yaptı

GBA, Türk ve İngiliz ortaklı dijital yayıncılık çözümü Woto.com'a yatırım yaptı

Dün Webrazzi Summit sahnesinden GBA Başkanı Emre Kurttepeli'nin de belirttiği gibi yatırımcı ağı ikinci yurtdışı yatırımını Woto.com'a yaptı. Türk ve İngiliz girişimcilerin projesi olan Woto.com, istediğiniz tasarımda basit web sayfaları yapmanızı sağlayan bir araç. Üç tıklamada basit bir tek sayfa oluşturmanızı sağlayan Woto.com 2014'ün ilk aylarında betaya açılmış ve içerisinde oluşturulan sayfalar 1 milyon gösterim yapmayı başarmış.

Dijital yayıncılık çözümü olan Woto.com'ya GBA ve İngiltere merkezli özel sermaye şirketi Ingenious Ventures birlikte toplamda 500 bin dolar yatırım yapmışlar. Yeni yatırımı lansman çalışmaları için kullanacağını belirten Woto.com, daha önce BBH'ın bir işraki olan Zag'den ilk yatırımını almış.

Woto.com yatırımıyla ilgili Emre Kurttepeli, “Türk girişimcilerin Londra pazarında hayata geçirdiği bu iş bizim için önemli. Yurt dışı bağlantılarımızı geliştirmek ve farklı pazarlarda Türk girişimcilerin başarılara imza attığını görmek GBA yatırımcıları için gurur verici. Woto.com’un İngiltere’yi takiben Türkiye ve dünya pazarında da büyük katkıları olacağına inanıyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

"Hayat her zaman 140 karaktere sığmaz" diye bir slogana sahip olan girişim özellikle sürekli olmayan uzun yazılar yazıp sosyal medya hesabında paylaşmak isteyen kullanıcılar için oldukça uygun bir platform. Bir web sitesinden çok online içerik hazırlama aracı olarak anlatabilecğeimiz Woto.com'un kurucu ortakları ise Ian Collins, Ekin Çağlar, Yusuf Çömez.

Woto.com'un nasıl çalıştığıyla ilgili videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Woto Intro from woto on Vimeo.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.