Pinterest'e özel mesajlaşma özelliği geldi

Pinterest yepyeni bir özellik ekleyerek güncellendi ve artık kullanıcılar bire bir ya da gruplar halinde ilgili pin'ler hakkında konuşabilir olacak.
Pinterest'e özel mesajlaşma özelliği geldi

Pinterest-LogoPinterest yepyeni bir özellik ekleyerek güncellendi ve artık kullanıcılar bire bir ya da gruplar halinde ilgili pin'ler hakkında konuşabilir olacak.

Bugüne dek kullanıcılar arasında direkt olarak bire bir mesajlaşma seçeneği bulunmayan Pinterest, bundan böyle bu alanda da kullanıcılarına böyle alternatif bir özellik de sunmaya başlamış olacak. Kullanıcılar kendi aralarında proje planlayabilecek, kuratör grupları oluşturabilecek ve proje planlayabilecekler.

Pinterest, geçtiğimiz Mayıs ayında 200 milyon dolarlık yatırım almış ve 5 milyar dolar değerlemeye ulaşmıştı. Şimdi de birbiri ardına yeni açtığı özelliklerle birlikte daha geniş bir kullanıcı kitlesine gitmeyi ve tabii ki hali hazırda kullanıcısı olan kitleye bu tarz özel mesajlaşma gibi özelliklerle giderek, kullanımını artırmayı amaçlıyor.

Pinterest bildiğiniz gibi yılın ilk çeyreğinde gelir kaynağı elde etmek adına büyük reklam anlaşmaları imzalamak için çalışıyordu, bir süre önce ilk reklamverenleriyle kullanıcıları buluşturması da gecikmedi.

Her gün 2 milyon pin'in girildiği Pinterest'in mesajlaşma özelliği resmi olarak Pinterset blogu üzerinden de duyuruldu. Aynı blog yazısında yayınlanan Pinterest'in özel mesajlaşma özelliğini anlatan bir videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.