Apple, 2 Haziran'daki WWDC etkinliğini canlı yayınlayacak

Apple, 2 Haziran'daki WWDC etkinliğini canlı yayınlayacak

Apple'ın bundan kısa bir süre önce duyurduğu 2 Haziran'da başlayacak ve San Francisco'da gerçekleştireceği Geliştiriciler Konferansı (Worldwide Developers Conference) internet üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Webrazzi'nin de yakından takip edeceği ve size anında bilgiler aktaracağı WWDC etkinliğinde, paylaşılması beklenen yeni ürünler bulunuyor.

Son zamanlarda ortada dolaşan söylentilere göre Apple'ın Geliştiriciler Konferansı'nda karşımıza iOS 8 ya da yeni bir OS X sürümüyle güncel Apple yazılımları karşımıza çıkabilir.

Geliştiriciler Konferansı'nda karşımıza çıkmasını beklediğimiz ürünler tabii ki sadece bu yazılımlarla sınırlı değil. Özellikle Apple hayranlarının beklentisi, iPhone 6'nın da ilk kez bu etkinlikte görücüye çıkabilecek olması. Bununla birlikte, iPad Pro olarak ismi anılan büyük ekranlı bir iPad de dedikodular arasında yerini alıyor.

Apple'ın giyilebilir teknolojilere ciddi bir adım atarak, büyük beklentilere yol açan iWatch'un(ya da başka bir isimle karşımıza çıkacak bir akıllı saat) WWDC'de karşımıza çıkma ihtimali mevcut. Son olarak sıkça konuşulan ve gelecek haftaki konferansta karşımıza çıkmasını beklediğimiz bir diğer önemli şey de Apple'ın akıllı ev platformu duyurma ihtimali. Bekleyip, göreceğiz! 2 Haziran'da Webrazzi'de olmanızda fayda var ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.