Popüler 'to-do-list' uygulamalarından Any.do, web versiyonunu yayınladı

Popüler 'to-do-list' uygulamalarından Any.do, web versiyonunu yayınladı

Mobil olarak hizmet veren 'to-do-list' uygulamaları son dönemlerde oldukça popüler ve bu uygulamalar artık yavaş yavaş kendilerini buluta taşımaya, birden fazla cihazda senkronize olarak çalışmaya başlıyor.

Bu tarafta adım atan ilk firmalardan birisi Mac versiyonunu çıkaran Clear olmuştu. Pek çok kişi tarafından kullanılan, iOS, Android ve Chrome tarayıcı sürümleri bulunan Any.do girişimi de bu alanda bir adım atarak web versiyonunu çıkardığını duyurdu.

Mobil ve web dünyasında yapılacaklar listesini yapmaya çalışan çok sayıda girişim var ve bu pazarda rekabetin yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyle olunca, iyi bir kullanıcı deneyimi ve arayüz, rekabette sonucu belirlemede etkili oluyor. Any.do uygulaması da mobil tarafta sunduğu faydalarla kullanıcılara basit ve net bir arayüzle rekabette öne çıkıyor.

Screen Shot 2014-05-22 at 23.49.11

Yapılacaklar listesine zaman verme, alarm kurabilme (bu özellik Clear'a çok daha sonra geldi) ve lokasyon bilgisine göre hatırlatıcı tanımlayabilme gibi özellikler bulunuyor. Yapılacaklar listesini farklı kategorilere yerleştirerek, iş hayatınızdaki ve özel hayatınızdaki yapılacaklar listesini de birbirinden ayırabiliyorsunuz.

Any.do'nun Android versiyonuna buradan, iOS versiyonuna buradan, web versiyonuna ise şuradan erişebilmeniz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.