Sina Afra'nın yeni yatırımı NasılKolay, bir rehber sitesi olarak yayında

Sina Afra'nın yeni yatırımı NasılKolay, bir rehber sitesi olarak yayında

NasılKolay Türkiye'nin önde gelen internet girişimcilerinden Markafoni CEO'su ve Kurucu Ortağı Sina Afra'nın da aralarında bulunduğu bir grup yatırımcı tarafından kuruldu.

Bir süre önce, sektöre sessiz sedasız bir giriş yapan NasılKolay'ın henüz lansmanı yapılmadı. Ancak incelemelerimizden gördüğümüz kadarıyla girişim, gündelik hayata dair popüler konularda kullanıcıları bilgilendirmeyi amaçlayan bir rehber / yol yordam sitesi.

Resmi kayıtlarına göre Sina Afra'nın ortağı olduğu Akinon yüzde 65, Cem Özkaynak yüzde 13 ve Evim.net'in de yatırımcısı olan Simile Venture Partners'in yüzde 22 ortaklığıyla kurulmuş. Sina Afra'nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu şirketin diğer YK üyeleri, Tatiana Kim ve Ahmet Emre Sarı.

nasıl kolay

İlk bakışta oldukça naif görünen NasılKolay'da Dekorasyon, Stil, Sağlıklı Yaşan, İş&Para ve Yeme&İçme ana konularında herkesin aklına takılabilecek sorular cevaplanıyor. Bununla birlikte sitede cilt bakımından ev işlerine, otomobilden yemek tariflerine uzanan bir alt kategoriler listesi sıralanıyor. Soruların kim tarafından yanıtlandığının görüldüğü sitede, yazarların tümüyle ilgili detaylı bilgiye henüz ulaşılamıyor. Yani, NasılKolay bir uzmana soralım girişimi henüz değil.

NasılKolay yolun başındaki bir tür ehow sitesi olarak görülebilir. Ancak kullanıcıların henüz soru soramadığını belirtelim. Resmi kayıtlarda 2013 yılında kurulduğunu öğrendiğimiz NasılKolay'ın yayına alınması için yeterince zengin bir içeriğe sahip olmasının beklendiği yorumunu yapabiliriz.

Bir süredir yeni bir girişimle dönmesini beklediğimiz Afra, son olarak geçtiğimiz yıl Boticca'ya 4 milyon dolar yatırım yapan ekibin içinde yer almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.