Bu Pazar takvimlerinizde DevFest Women için yer açın

Bu Pazar takvimlerinizde DevFest Women için yer açın

Webrazzi olarak medya sponsoru olduğumuz DevFest Women, bu Pazar Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş Kampüsü'nde düzenleniyor.

Sizlere yaklaşık 1 ay önce ilk duyurusunu yaptığımız DevFest Women, hatırlayacağınız gibi bu sene Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir formata bürünüp teknoloji ile yazılım sektörlerinde bulunan kadınları bir araya getiriyor.

Etkinliğin programı açıklandı

DevFest Women'ın programı da çok kısa bir süre önce açıklandı. Etkinlikte yurtdışından gelen bazı konuşmacılar da İstanbul'da olacak.

Açılış konuşmasının ardından ilk oturumda Google Türkiye'den Aslıhan Ulutaş ve Intel'den Aslı Arslan Esme'nin konuşacağı DevFest'te dikkat çeken diğer bazı konular ise şöyle: Google Plus, Android, JavaScript, mobil bankacılık, kullanıcı deneyimi, PostgreSQL, Google Trends, Linux, Google AppEngine ve girişimcilik.

DevFest Women’da sadece sahnede yapılacak olan sunum ve oturumlar değil; etkinlik alanında yer alacak standlar da oldukça ilgi çekici. Örnek olarak çocuklara yönelik programlama etkinlikleri gerçekleştiren Programlama Çocuk Oyuncağı'nı gösterebiliriz.

devfest-women-istanbul

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ilgi çekici stand ve sürprizlerle birlikte oldukça iddialı bir etkinliğin bizleri beklediğini söyleyebiliriz. Ki etkinlik ekibinin heyecanı da bunu gösteriyor.

Kaydınızı yapmayı unutmayın!

2 Mart Pazar günü Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşecek etkinliğe katılmak için Eventbrite adresinden kayıt olabilirsiniz. Etkinlik programının tamamı ve sponsorlarla ilgili bilgi almak isteyenler de devfesttr.com/women/ adresine bakabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.