StilGiyin, FindeMode.de ile Almanya pazarına açılıyor

StilGiyin, FindeMode.de ile Almanya pazarına açılıyor

findemode ana sayfaGiyim ve aksesuar kategorisinde yer alan e-ticaret sitelerindeki ürünleri bir araya getiren StilGiyin.com, yurt dışına açılıyor. Bir arama motoru olarak konumlanan site, FindeMode.de markasıyla Almanya, Avusturya ve İsviçre'de hizmet vermeye başladı.

FindeMode.de, şu günlerde Tommy Hilfiger, Joop, Klingel, Wenz, Görtz, Bader ve Dorothy Perkins gibi çok sayıda tanınmış yabancı markayla işbirliğine yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Almanca yayına başlayan FindemMode.de'nin ardından şirket, yurt dışı yayılımını hızla sürdürmeyi planlıyor.

Stilgiyin.com Kurucu Ortağı ve CEO'su Serra Alkoçlar, yurt dışı açılımlarının FindeMode.de ile Almanya'da başlamasıyla ilgili olarak, ülkenin dönüşümü oranı ve sepet değeri yüksek bir pazar olmasıyla kendilerini cezbettiğini söylüyor. FindeMode.de bunun sonuçlarını şimdiden almaya başlamış. Yeni yayına başlayan sitenin dönüşüm oranının beklentilerin üzerinde olduğu ve en popüler olduğu şehirler Viyana, Berlin ve Münih. Site üzerinden en çok satılan ürünlerse, kış aylarının vazgeçilmezi mont ve ayakkabı.

findemode ayakkabı sayfası

Alkoçlar, StilGiyim.com'un büyümesine paralel olarak, önümüzdeki altı ay içinde Orta Doğu, Avustralya, Kanada ve İngiltere gibi büyük pazarlara girme planlarını da hayata geçireceklerini söylüyor. Türkiye merkezli uluslararası bir teknoloji şirketi haline gelmeyi hedefleyen Stilgiyin.com'un ilk yurt dışı açılımı bu hedefe yönelik önemli bir adım.

Moda arama motoru olarak konumlanan Stilgiyin.com'un verilerine göre, şirket 2013 yılı sonunda 1 milyon aylık kullanıcı sayısına ulaşmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.