Om Malik, GigaOm'un yönetimini bırakarak yatırımcı olarak yoluna devam edecek

Om Malik, GigaOm'un yönetimini bırakarak yatırımcı olarak yoluna devam edecek

Blog dünyasının patladığı yıllarda öne çıkanlardan biri olan GigaOm'un kurucusu Om Malik, bugün sitede paylaştığı haberle artık GigaOm'un günlük işlerinden ayrıldığını açıkladı.

Eski yatırımcıları Shea Ventures önderliğinde yeni bir yatırım turuyla 8 milyon dolar daha yatırım aldıklarını duyuran Malik, aynı zamanda yatırımcıları arasında olan True Ventures'a ortak olarak yoluna devam edeceğini açıkladı.

GigaOm'un yönetim kurulunda yer almaya devam edecek olan Om Malik, mümkün oldukça yazılarla katkıda bulunacağını ve şirketin düzenlediği etkinliklerde de yer alacağını açıkladı. 

2006'da kurulan GigaOm, 2008 yılında sadece reklamlarla amaçladıklarına ulaşamayacaklarını düşünerek üyelikli modellere geçmişti. GigaOm Pro da bunun ilk adımlarından biriydi. 2014'e geldiğimizde 70 kişilik bir şirket haline gelen GigaOm, bundan sonra yoluna Om Malik'siz devam edecek.

Beş yıldır True Ventures'ta "Venture Partner" olarak yer alan Om Malik, bundan sonra tam zamanlı yatırımcı olarak hayatına devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.