OK Door: Google Glass için diafon uygulaması

OK Door: Google Glass için diafon uygulaması

Google Glass daha herkes tarafından kullanılmaya başlamadan hayatın her aşamasında kullanılması için geliştirilen uygulamalarla dikkat çekiyor. Daha önce ameliyattan, basket maçınabankacılık faaliyetine kadar kullanılan Google Glass için geliştirilen son uygulamaysa en basit tabirle diafon özelliği.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda akıllı diafon Doorbot'u size tanıtmıştık. Kullanıcı evde olmasa bile akıllı telefondan misafiri görüp kapıyı açabildiği Doorbot'a benzer bir uygulama Google Glass için geliştirilmiş. Brivo Labs'ın geliştirdiği uygulamayla Google Glass aynen Doorbot'ta olduğu gibi akıllı diafon olarak kullanabiliyor.

okdoorOKDoor adı verilen uygulama Glass kullanıcılarının fiziksel alana ulaşmasının ilk versiyonlarından biri. Evin yada binanın içindeki Google Glass kullanıcını uyaran uygulama kullanıcının Glass aracılığıyla kapıyı açmasını da sağlıyor. Sadece tek tuşla kapının açılabildiği uygulama için kapıya ayrıca bir düzeneğin yerleştirilmesi gerekiyor.

SAM API üzerinden geliştirildiği belirtilen uygulama ile ilgili detaylı teknik bilgiye ulaşmak isteyenler buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.