Foursquare yemek sipariş hizmetini devreye soktu

Ülkemizde en fazla kullanılan yer bildirim uygulamalarından birisi olan Foursquare, 'yemek sipariş' hizmetini duyurdu. ABD'de zincir bir restoranda başlatılan hizmetle kullanıcılar Foursquare üzerinden yemek siparişi verebilecekler.

Şirketin uzun zamandır gelirini artırmak için yeni modeller üzerinde çalıştığı konuşuluyordu. Yemek siparişi hizmetiyle birlikte özellikle Aralık ayında aldığı 35 milyon dolar yatırım sonrasında odaklanacağı nokta daha belirginleşmiş oldu.

Yatırıma ilişkin açıklamasında Foursquare CEO'su Dennis Crowley, Türkiye'yi de kapsayan hedeflerinden bahsetmişti. Bu bilgiler yeni duyurduğu hizmetle birleşince, yemek siparişi konusunda ülkemize yeni bir oyuncunun gelme ihtimalini düşündürüyor.

foursquare-yemek-siparisiFoursquare'in ABD'de başlattığı yemek sipariş hizmetine biraz daha detaylı olarak baktığımızda, arayüzde topyekun bir değişim olmadığı, sadece mekan sayfasına sipariş butonu ve mönü eklendiği görülüyor. Şu an için sipariş vermeyi ön plana çıkarmayan bir tasarım tercih edilmiş ancak bunun bu şekilde ne kadar süreceğini birlikte göreceğiz.

ABD’deki  kullanıcılar için geçerli olan bu yeni özelliğin Türkiye'de uygulanma konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.