Bu Kaç Para Eder?'den antikaların değeri için mobil uygulama

Bu Kaç Para Eder?'den antikaların değeri için mobil uygulama

bukacparaederAntikalar için ekspertiz hizmeti sunan Bukacparaeder.com'i geçen yıl size tanıtmıştık. Farklı bir alanda sunduğu hizmetle dikkat çeken girişim geçen yıl büyümesini devam ettirirken iOS uygulamasını da yayınladı.

Muazzez Bodur'un kurucusu olduğu girişim kullanıcının fotoğraf çekip yüklemesiyle başlıyor ve eksper raporu hazırlanarak antika  için bir değer biçiyor. Evde bulunan eski eşyaların antika sayılıp sayılmayacağından maddi değerine kadar Bu Kaç Para Eder?'le öğrenilebiliyor.

Mobildeki büyümeyle birlikte önemli bir adım atan girişim, böylece kullanıcının işlemlerini azaltarak hayatı kolaylaştırmış. Andorid mobil uygulaması henüz bulunmayan Bu Kaç Para Eder'in iPhone ve iPad'e özel uygulamaları mevcut. Daha önce fotoğraf çekerek web sitesi üzerinden yükleme yapan kullanıcılar artık mobil uygulamayla tüm işlemleri bir arada bulabiliyor.

bukacparaeder-mobil-ekran-goruntusu

Belirli bir alanda sınırlı kullanıcıya hitap etmesine karşın yeniliklerle yoluna devam eden Bu Kaç Para Eder?'in geçen süreçte büyümesine ilişkin rakamlarla birlikte yakın zamanda eserlerin satılabileceği bir platforma dönüşmek gibi önemli hazırlıkların içerisinde olduğunu paylaşalım. 2. yılına giren girişim 2013 yılında cirosunu 8 kat artırmış. Özellikle koleksiyonerlerden önemli taleplerin geldiğini belirten Muazzez hanım bireysel kullanıcılardan gelen taleplerin günlük 8-10 arasında olduğu paylaştı.

Müşterilerin ekspertiz raporu haricinde eserleri için teklif alabileceği bir platform oluşturmayı planlıyan girişim önümüzde ki 3 ayda hazırlıkları bitirmeyi planlıyor. Böylece Bu Kaç Para Eder? ilan sitelerinde antika bölümünde satılan ürünlerden farklı olarak ekspertiz raporu olan butik bir ilan sitesine dönüşmüş olacak.

Bu Kaç Para Eder?'le ilgilenenler iOS cihazları için hazırlanan mobil uygulamaya buradan ulaşabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.