iGaranti pazarlama iletişiminin önemli ödüllerinden Most Contagious'ı kazananlar arasında yer aldı

iGaranti pazarlama iletişiminin önemli ödüllerinden Most Contagious'ı kazananlar arasında yer aldı

New York ile eş zamanlı Londra'da 11 Aralık'ta düzenlenen Most Contagious ödüllerinde Garanti Bankası'nın, dijital kullanıcılar için mobil bankacılık uygulaması iGaranti ile servis dalında Most Contagious ödülüne layık görüldü.

Dünyada pazarlama iletişiminde önemli otoritelerden olan Contagious'un her yıl düzenlediği etkinlikte ülkemizden iGaranti'nin servis dalında aldığı ödül, Mayıs ayında size tanıttığımız uygulamanın müşteri deneyimi açısından önemini ortaya çıkarıyor.

Ülkemizden sadece Garanti Bankası'nın ödül aldığı yarışmada finalist markalar arasında Coca Cola, Heineken'in bulunuyor. Bu yıl aday gösterilen tüm projelerini yazının devamında sunum olarak bulabilirsiniz.

igaranti-ContagiousMüşteriye daha fazla ulaşmanın önemi üzerine verilen  Most Contagious servis dalında ki ödüller hedef kitlesi ile ürünün sunulduğu yerin uyumuna dikkat çekiyor. Garanti Bankası hedef kitlesinde gençler olan mobilden ulaşarak ve bankacılığı daha da sosyalleştirerek sunduğu ürün iGaranti ile doğru bir noktayı yakaladığını bu ödülle göstermiş oldu.

Her yıl önemli olaylar ile birlikte markaların işlerinin değerlendirildiği Most Contagios'ta bu yıl seçilenler için hazırlanan slaytı aşağıda bulabilirsiniz;

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.