Online iş yönetimi çözümü Bodru.com, freemium modeliyle yoluna devam ediyor

Online iş yönetimi çözümü Bodru.com, freemium modeliyle yoluna devam ediyor

Sizlere geçtiğimiz Ocak ayı içinde tanıttığımız Bodru.com'u kısaca hatırlatmak gerekirse; küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için kurumsal bir CRM çözümü diyebiliriz.

Dublin/İrlanda merkezli şirket, bugünkü haberimizde freemium modeliyle karşımıza çıkıyor. Söz konusu model doğrultusunda artık temel iş yönetim çözümleri Bodru.com'da ücretsiz olarak sunuluyor.

Ücretsiz hesap kapsamında şirketler en fazla 5 kişi olmak üzere platformu kullanabiliyor ve sınırsız not yazma hakkı, web ile mobilden erişim, e-posta vasıtasıyla not girişi ve aktivite görüntüleme gibi özelliklerden yararlanabiliyor.

Zaman sınırlaması olmadan bu ücretsiz modelden yararlanabilen şirketler, diledikleri zaman ortak dosya yönetimi, sınırsız kullanıcı hakkı, paylaşım ayarları, 50 GB doküman arşivleme ve görev mekanizması gibi özelliklere sahip olan Premium modele geçiş yapabiliyor. Bu arada Premium model için şirketlerin her ay ödemesi gereken ücret 49 dolar. 49 dolarlık modelde herhangi bir kullanıcı sayısı limiti bulunmuyor.

bodru-premium-model

Mobil tarafta ise hali hazırda bir Android uygulamasına sahip olan Bodru, yeni yılla birlikte iOS uygulamasını da yayına almayı planlıyormuş.

1000'in üzerinde şirket Bodru kullanıyor

Bodru'nun İş Geliştirme Yöneticisi Özge Demirci ile konuştuğumuzda şu an platformu kullanan 1000'in üzerinde şirket olduğunu öğrendik. şirketlerin coğrafi olarak dağılımına bakacak olursak; Kuzey Amerika ve Asya ülkelerinin ağırlıklı olduğunu görüyoruz. Türkiye'nin oranı ise yüzde 5 civarında. Özge Demirci kullanıcıların coğrafi olarak dağılımıyla ilgili şunları söylüyor: "Biz Bodru'yu coğrafi olarak değil, müşteri özelliklerine göre odaklıyoruz. Müşterinin hangi ülkede olduğu bizim için önemli değil, ama nasıl bir kurum olduğu önemli."

Diğer yandan Demirci'den öğrendiğimize göre Bodru'yu danışmanlık şirketleri, yazılımcılar, mühendislik ve mimarlık şirketleri, reklam ajansları, müteahhitler, yatırım ürünleri satıcıları, endüstri ve yan sanayi şirketleri, franchise hizmeti veren kurumlar, ayrıca birkaç ofise yayılmış olarak operasyonunu sürdüren şirketler oldukça aktif ve etkin olarak kullanıyormuş.

Web tabanlı, bulut teknolojilerini kullanan ve küçük/orta boyutlu şirketleri hedef alan online iş yönetimi çözümü Bodru; yeni gelir modeliyle, mobil uygulamalarıyla ve daha fazla dili desteklemesiyle birlikte ne gibi bir yol izleyecek hep beraber göreceğiz. Platform hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.