BiTaksi'de kredi kartı ile ödeme dönemi başladı!

BiTaksi'de kredi kartı ile ödeme dönemi başladı!

Haziran ayında Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım alan taksi çağırma uygulaması BiTaksi, bugün de oldukça önemli bir yeniliğin duyurusunu yaptı. İnsanların hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde taksi çağırabilmesi için yola çıkan BiTaksi ile artık kullanıcılar taksi ücretini kredi kartı ile ödeyebilecek.

BiTaksi üzerinde, MasterCard işbirliği sayesinde, taksi ödemeleri artık kredi kartıyla da yapılabilecek. Kullanıcılar kredi kartlarını sisteme sadece bir kere tanımlayacak, ardından ödeme yapmak için cüzdanlarını ceplerinden bile çıkarmadan mobil uygulama ile tek tuşla ücreti ödeyebilecek.

Bu özelliği kullanmak için Google Play ve App Store'dan BiTaksi'nin mobil uygulamasını indirmeniz/güncellemeniz ve yukarıda da belirttiğimiz gibi kredi kartı bilgilerinizi bir defaya mahsus olmak üzere girmeniz yeterli. Bu iki adımın ardından BiTaksi ile çağırdığınız taksinin ücretini, kredi kartınız ile ödeyebiliyorsunuz.

Bu arada belirtmekte yarar var, ödeme altyapısı MasterCard tarafından sağlanmış olsa da BiTaksi üzerinden farklı markalı kredi kartları da ödeme yapabilecek.

600x360-a-yazili

Aldığı yatırımın da etkisiyle son dönemlerde outdoor reklamlara fazlasıyla ağırlık veren BiTaksi; kredi kartı yeniliği ile birlikte oldukça önemli bir adım atmış oldu. Yanında yeterli oranda nakit olmayan ya da nakit olarak ödeme yapmak istemeyen kullanıcılar, artık BiTaksi aracılığıyla taksilerde kredi kartı kullanabilecek.

Yayına girdiği günden beri başarılı çizgisini muhafaza eden BiTaksi ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.