Startup Weekend 2. kez İzmir'de girişimcileri buluşturacak

Startup Weekend 2. kez İzmir'de girişimcileri buluşturacak

54 saatlik girişimcilik yarışması Startup Weekend, bir kez daha İzmirli girişimcileri bir araya getirecek. Kasım ayı ortasında düzenlenecek etkinlik bu yıl içinde İzmir'de düzenlenen ikinci Startup Weekend olacak.

Girişimcilerin bir haftasonunu ayırdığı etkinlikte fikirden ürüne dönüşen bir süreç var ve bu değişmiyor. Startup Weekend İzmir'de bu kez Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi ev sahipliğinde, Viveka İnkübasyon Merkezi işbirliği ile 15-17 Kasım 2013 tarihleri arasında düzenleniyor.

Startup Weekend yarışmasına başvuruların alınıp, girişimcilerin seçilmesinin ardından 15 Kasım Cuma günü fikirlerini mentorlar ve diğer katılımcılarla pyalaşılacak. Daha sonra iyi fikirler için takımlar kurulacak ve yarışmanın asıl bölümü başlayacak.

mentorlar

İzmir'de Murat Ihlamur, Patrick Bosteels, Okan Alper gibi oldukça deneyimli mentorlar girişimcilerle birlikte olacak. Jüri koltuğunda ise Revo Capital'den Bora Yılmaz ve BIC Angels'dan Hikmet Özgözen yer alacak. 17 Kasım akşamı yatırımcılardan oluşan jüri karşısında yapılacak sunumlar ile en iyiler belirlenecek ve girişimciler maratonu tamamlamış olacaklar.

swizmirgsb13.eventbrite.com adresinden sadece girişimciler ve girişimci adayları değil, Startup Weekend'i izlemek isteyenler de kayıt olabilir. Etkinlik programına ve detaylara izmir.startupweekend.org adresinden göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.