Girişim Ofisleri’nde bu hafta Evdebir.com’un konuğu olduk

girisim-ofisleri-logoGirişim ofisleri geçtiğimiz hafta ShiftDelete.net'e konuk olmuştu. Bu hafta ise bir e-ticaret sitesinin ofisini gezmek üzere Evdebir.com'u ziyaret ettik. Evdebir.com'un ofisini bizlere firmanın kurucusu ve genel müdürü Süreyya Karaçanta gezdirdi.

2012'nin sonlarında kurulan Evdebir.com, son 6 aydır aktif olarak yayında olan bir ev dekorasyon sitesi. Süreyya Hanım bizlere Evdebir.com'un bu alandaki yaklaşımının sadece ürün odaklı olmadığını, ürünlerini bir konsept doğrultusunda sunduğunu anlattı. Zaten ofis gezimiz esnasında da farklı konseptlere göre hazırlanmış farklı köşelerde de bunu net bir şekilde görmek mümkün.

Evdebir.com'un ofisi 1000 metre karelik bir alana kurulu. Bu alan içerisinde depo, stüdyo ve ofisler bulunuyor. Ürünlerin büyük kısmını dünyanın farklı bölgelerinden kendi tedarik eden Evdebir.com aynı zamanda kendi markalarının satışını da yapıyor. Gezimiz esnasında konseptleri ile birlikte Süreyya Hanım'dan bu markalar hakkında bilgi alma imkanımız da oldu.

Bugüne kadar gezdiğimiz diğer girişim ofislerinin videolarını buradan, Webrazzi TV'nin tüm programlarına ise şuradan ulaşabilirsiniz .

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.