Etkinliklerinizi Trendee ile kolayca takip edip, yeni etkinlikler keşfedin

Etkinliklerinizi Trendee ile kolayca takip edip, yeni etkinlikler keşfedin

Eğer Facebook'u ve ajandanızı en çok etkinlikleri takip etmek için kullanıyorsanız ve yeni bir mobil uygulama arıyorsanız Trendee (iOS, android) tam size göre.

Bülent Boytorun ve Semih Sadi tarafından kurulan Trendee, yaklaşık 1.5 senelik bir çalışma sonucunda hayata geçirilmiş. Temel mantık, hem kendi etkinliklerinizi hem de arkadaşlarınızın etkinliklerini kolayca takip edebilmeniz üzerine kurulu. Facebook hesabınızla üye olduğunuzda da bu mantığı yürütmek oldukça basit bir hal alıyor.

trendee mobil etkinlik uygulamasi android iphone

Kuruculardan Bülent Boytorun'dan aldığımız bilgiye göre hedef, konum bilgilendirme ve plan bilgilendirme konusunda birleştirici bir uygulama olmak. Trendee'nin mekanları temel alan bir yapısı var ve mekan sayfalarında göreceğiniz giriş (check-in) seçeneği Trendee'nin konum paylaşımı tarafındaki iddiasını gösteriyor.

Yapılacak yeniliklerle popüler bir uygulama olabilir

Öğrendiğimiz kadarıyla oyunlaştırma tarafında fazla katma değer görülmediği için (en azından şu aşamada) bir geliştirme yapılmayacak ama gelecek sürümde geçmiş etkinlik bilgilerine erişmek gibi yenilikler devreye alınacak.

Diğer yandan Trendee şu anda sadece İngilizce olarak yayında. Önümüzdeki dönemde diğer dil seçenekleri ve diğer mobil platformlara yayılması durumunda daha fazla kişiye ulaşacağı kesin. Mekanlar konusunda alınacak geri bildirimlerin sayısı, kampanya/fırsat kurgusu da Trendee'nin başarı basamaklarını çıkmasını sağlayabilir.

Girişte de söylediğim gibi eğer sosyal tarafı güçlü biriyseniz veya etkinliklerinizi takip etmek için güzel bir uygulama arıyorsanız Trendee (iOS, android) uygulamasını indirmenizi tavsiye ederim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.