Heineken'den Leap Motion uygulamalı interaktif stand

Heineken'den Leap Motion uygulamalı interaktif stand

Adını her zaman yenilikçi ve yaratıcı pazarlama stratejileri ve reklamları ile duymaya alıştığımız Heineken, yine bu tarz bir işe imza atarak Leap Motion'ı da kullandığı interaktif bir stand kurdu.

Taipei'de yapılan ve Heineken'in 140'ıncı doğum gününün kutlandığı etkinlikte oluşturulan özel standda, kullanıcılar özel bir odaya girerek Heineken'in hazırladığı Leap Motion uygulamasını deneme fırsatı buldular.

Heineken, böylece 3 haftalık kısa bir süre içerisinde 1 milyon uygulamanın indirildiği Leap Motion'ı kullanan ilk markalardan biri oldu. Heineken'in 140 yıllık yolculuğuna şahit edeceğiniz özel bir odada yer alan Leap Motion'ı deneyen kullanıcılar, sosyal medya aracılığıyla bu yolculuklarını da paylaştı.

3 metre yükseklğinde, 3 metre genişliğinde ve 6 metre uzunluğunda ufak sayılabilecek bir alanda projeksiyonlu ekranda Leap Motion uygulaması yaparak ses getiren bir kampanya yapmak Heineken'i bence yine pazarlama anlamında çok başarılı kılıyor. Ayrıca Heineken'in 140'ıncı yılı etkinliğinde Leap Motion deneyenlere, üstlerinde isimlerinin yazılı olduğu özel yapım bir Heineken şişesi de hediye edilmiş.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.