Webrazzi Connect: Berlin için ücretsiz kaydınızı şu anda yaptırabilirsiniz

Webrazzi Connect: Berlin için ücretsiz kaydınızı şu anda yaptırabilirsiniz

Webrazzi'nin networking etkinliği serisi Webrazzi Connect'in ilk durağı Berlin için kayıtları almaya başlıyoruz. 27 Ekim 2013 Pazar günü Berlin'de TechCrunch Disrupt Europe'un da gerçekleşeceği Arena Berlin'de GLASHAUS'ta gerçekleşecek Webrazzi Connect: Berlin 300 kişilik kontenjana sahip olacak ve akşam 18:00'de başlayacak.

TechCrunch Disrupt Europe'un konferans bölümünden bir gün önce gerçekleşecek Webrazzi Connect: Berlin bu çok önemli etkinlikle aynı mekanı paylaşacak ve TechCrunch ekibinin ve birçok katılımcısının da katılımıyla önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

Çok kısıtlı bir kontenjan olduğu ve Türkiye'den etkinliğe gelmek isteyenlerin yanı sıra Almanya ve Avrupa'nın çeşitli yerlerinden de girişimci ve yatırımcıları ağırlayacak Webrazzi Connect: Berlin için hemen aşağıdaki formu kullanarak ücretsiz davetiyenizi alabilirsiniz.

Özellikle belirtmek isterim ki, konaklama, uçak, vize ve pasaport konularını her katılımcı kendisi ayarlayacaktır. Webrazzi olarak bizim bu konuda bir desteğimiz bulunmamaktadır. Bu sebeple kaydınızı yapmadan önce bu detayları lütfen göz önüne alın.

Son bir ek bilgi daha... Eğer Berlin'e gelmişken TechCrunch Disrupt Berlin'e de katılmak isterseniz Webrazzi'ye özel indirimden "Webrazzi200" promosyon kodunu kullanarak faydalanabilirsiniz. Bu promosyon kodu size konferanstan 200 Euro indirimle 400 Euro'ya bilet satın almanıza imkan sağlayacaktır. Detayları daha önce burada yazmıştık.

Karışıklık olmasın diye tekrar belirteyim, Webrazzi Connect: Berlin ücretsizdir bu indirim kodu eğer isterseniz TechCrunch Disrupt Europe'a katılım içindir. Bana sorarsanız oraya kadar gelmişken katılmalısınız. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.