Arayüz tasarımcıları ve PHP yazılım geliştiricileri, Webrazzi'de çalışmak ister misiniz?

Arayüz tasarımcıları ve PHP yazılım geliştiricileri, Webrazzi'de çalışmak ister misiniz?

Webrazzi Aile'sine yeni üyeler katmak üzere bir diğer duyuru yazısıyla daha karşınızdayız.

Şu an yaklaşık 15 kişi olan ekibimize, kısa bir süre içinde arayüz tasarımcısı ve PHP yazılım geliştiriciyi dahil etmek istiyoruz. Her iki pozisyon için de öncelikli şartımız; adayların Webrazzi'nin sahip olduğu startup kültürüne uygun kişiler olması.

PHP Yazılım Uzmanı; Webrazzi'nin sahip olduğu Webrazzi PRO, Webrazzi VT, Webrazzi Ödülleri ve Webrazzi Kariyer gibi Webrazzi'nin mevcut ya da geliştirilecek olan servislerinde görev yapacak. Bu servislerin kodlanması, veritabanı geliştirmeleri ve sunucu yönetimi ekibimize PHP Yazılım Uzmanı olarak katılacak olan kişinin sorumluluğunda olacak.

Grafik ve Arayüz Tasarım Uzmanı olarak ekibimize katılacak olan kişi ise Webrazzi'nin yukarıda saydığımız servislerinin arayüz geliştirmelerinden sorumlu olacak. Ayrıca Webrazzi gibi dinamik bir şirketin sürekli olarak ihtiyaç duyduğu yaratıcı tasarım işlerini de üstlenecek. Örneğin etkinliklerin görselleri, çeşitli reklam  infografik çalışmaları gibi.

Her iki kişi de Webrazzi'nin Bağdat Caddesi/Suadiye'de bulunan ofisinde tam zamanlı olarak çalışacak. Bu arada Webrazzi ofisini daha yakından tanımak için wbrz.in/ofis adresine göz atabilirsiniz.

Grafik ve Arayüz Tasarım Uzmanı pozisyonunu düşünenler detayları burada, PHP Yazılım Uzmanı pozisyonunu düşünenler ise şurada bulabilir.

Başvuru için de [email protected] adresine pozisyonların referans kodlarıyla birlikte e-posta atmanız yeterli.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.