Berlin'de gerçekleşecek TechCrunch Disrupt Europe için Webrazzi'ye özel 200 Euro indirim!

Berlin'de gerçekleşecek TechCrunch Disrupt Europe için Webrazzi'ye özel 200 Euro indirim!

Webrazzi'nin Berlin'de 26-29 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek TechCrunch Disrupt Europe'un ana sponsoru olduğunu daha önce paylaşmıştık. Hatta etkinliğin 28-29 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek konferans bölümünden 1 gün önce 27 Ekim'de Webrazzi Connect: Berlin organizasyonumuzun da gerçekleşeceğini aynı haberde belirtmiştik.

Öncelikle tekrar hatırlatayım, Webrazzi Connect: Berlin ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız ama önemli nokta Webrazzi Connect: Berlin ücretsiz olacak ve davetiye ile katılım sağlanabilecek. Bu sebeple Webrazzi Connect: Berlin'e katılıp aynı zamanda da bir gün sonrasında Techcrunch Disrupt Europe'a katılmak isterseniz Webrazzi'ye özel sunulan 200 Euro indirimle şu anda 600 Euro olan biletleri 400 Euro'ya satın alabilirsiniz.

TechCrunch Europe Berlin ile ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. İndirimli olarak kayıt yaptırabilmeniz için indirim kodu "Webrazzi200". Bu kod ile gizli olan "Early Bird Ticket" kategorisi görünür olacaktır. Dilerseniz direkt bu linke tıklayarak da indirimli bilet kategorisinin açık olduğu sayfaya ulaşabilirsiniz.

Eğer yurtdışı hedefleriniz varsa, yabancı yatırımcılarla ya da girişimcilerle tanışmak istiyorsanız ve daha da önemlisi Webrazzi Connect: Berlin sizi heyecanlandırıyorsa, bu turu tam olarak yaşayabilmek için TechCrunch Disrupt Europe biletinizi de alın derim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.