Dünyaya açılmak isteyen şirketler hazırlansınlar - Webrazzi Connect: Berlin için geri sayım başladı!

Dünyaya açılmak isteyen şirketler hazırlansınlar - Webrazzi Connect: Berlin için geri sayım başladı!

Sizlerle paylaşmak istediğim iki önemli konu var. Bunlardan birincisi, bildiğiniz üzere TechCrunch bu sene ilk defa Avrupa'da TechCrunch Europe adında büyük bir konferans düzenliyor ve bu konferansın ana sponsorlarından biri de Webrazzi.

Berlin'de 26-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek konferansın ilk 2 günü yani 26-27 Ekim tarihleri hackathon ve 28-29 Ekim tarihleri olan son iki günü ise asıl konferans için ayrılmış durumda. Yani, konferans katılımcıları aslında 28-29 Ekim tarihlerinde organizasyona katılacaklar.

Webrazzi olarak TechCrunch Europe'a sadece ana sponsor olmakla kalmadık, Türkiye'den girişimlerin Avrupa'da boy gösterebilmesi için de konferansta büyük bir alanda "Turkish Pavilion" açmaya karar verdik. Yani, tamamen Türk girişimlere özel bir stand alanı... Bu stand alanında Türkiye'den 10 girişime demo alan vereceğiz ve seçim süreci ile ilgili önümüzdeki günlerde sizlerle bilgileri paylaşacağız. Seçilen girişimler TechCrunch Europe'ta kendilerini gösterme fırsatı yakalayacaklar ve onları olabildiğince fazla yatırımcıyla ve potansiyel iş ortağıyla tanıştırmak için de elimizden geleni yapacağız.

Tüm bunlara ek olarak Techcrunch Europe'un konferans bölümünün ilk günü olan 28 Ekim'de gerçekleşecek olan partisinin de ev sahipliğini yine Webrazzi gerçekleştiriyor. Tüm TechCrunch Europe katılımcıları ve konuşmacıları o akşam, etkinliğin ilk gününde Webrazzi sponsorluğundaki partide olacak.

Kısacası TechCrunch Europe tamamen bir Türkiye internet sektörü şölenine dönüşecek diye umuyoruz...

berlin-foto

Paylaşmak istediğim ikinci önemli konu ise, bu kadar yoğun bir konsantrasyonu TechCrunch Europe'a ayırmışken ve tahmin ediyorum ki hem Türkiye'den hem de Berlin'deki Türk girişimci ve yatırımcılardan konferansa ciddi bir katılım olacakken orada bir Webrazzi organizasyonu yapmamak olmaz diye düşündük. Bunun için de yurtdışı odaklı "Webrazzi Connect" serisinin ilk adımını Berlin'le atmaya karar verdik...

27 Ekim'de hem Türkiye'den Techcrunch Europe'a gelecek hem de Almanya'dan konferansa katılacak arkadaşlarımızı Webrazzi Connect: Berlin etkinliğimizde ağırlamak için düğmeye bastık. 200 kişilik kontenjan hedeflediğimiz etkinliğimiz ile ilgili detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Ama eğer Webrazzi Connect: Berlin'e katılmak istiyorsanız gelişmelerden hızlıca haberdar olmak için lütfen e-posta adresinizi Webrazzi Connect:Berlin sayfamıza bırakın. Özellikle paylaşmamda fayda var Webrazzi Connect: Berlin'e katılım davetiye ile ve ücretsiz olacaktır.

Her ne kadar tüm bunları yapmış olsak ve sizlere ücretsiz sunuyor olsak da tabi ki hayata geçirmek bedava olmuyor. O yüzden Webrazzi Connect: Berlin'e sponsor olmak isteyen firmaların bizimle iletişime geçmesinden memnun oluruz. İlgilenen firmalar bizimle [email protected] adresinden iletişime geçebilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.