NoktaDomains'in yeni tasarımı, Türkçe dil desteği ve en popüler alan adı aramaları

NoktaDomains'in yeni tasarımı, Türkçe dil desteği ve en popüler alan adı aramaları

Dünyanın önde gelen alan adı portföylerinden birine sahip olan NoktaDomains.com web sitesini yeniledi. Yenilenen web sitesi şirketin yaklaşık 1,5 sene önce uygulamaya başladığı alan adı kiralama hizmetini de çok daha ön plana çıkartıyor.

NoktaDomains.com web sitesinin tasarımının yenilenmesinin yanında bir diğer önemli konu da sitenin Türkçe desteğini devreye almış olması. Geçmişte sadece İngilizce olarak hizmet veren site artık ana dilde de kullanılabilir durumda.

Son dönemlerde özellikle alan adı kiralama hizmeti ile ciddi ilgi gören NoktaDomains.com Mart 2013'te Webrazzi'ye yaptığı açıklama ile 1 yıl içinde 150'den fazla alan adı kiraladığını paylaşmıştı.

Bugün aldığımız bilgiye göre şirket geçen zaman içinde bu sayıyı 200'ün üzerine çıkartmış. Durum böyle olunca da alan adı kiralama hizmetini büyük oranda kolaylaştırarak neredeyse tamamen online bir yapıya taşımışlar.

Alan adı kiralama sözleşmelerini online olarak doldurma imkanı sunmaya başlayan NoktaDomains.com bu hizmet sayesinde online olarak doldurulan kiralama sözleşmelerinin yine online olarak sisteme yüklenmesini ve yürürlüğe girmesini sağlıyor. Eskiden kiralama yapmak isteyen kullanıcılar anlaşmanın tamamını indirip her sayfayı imzalayıp sisteme yüklemek zorundaydı. Bu yeni sistem ile sadece anlaşmanın ilk sayfasının site üzerinden doldurulması indirilmesi ve imzalanıp yüklenmesi, kalan sayfalar için ise okudum onaylıyorum şeklinde bir tıklama yapılması yeterli oluyor.

Şu anda sisteminde 66.295 kiralık alan adı bulunduran NoktaDomains.com'un satılık alan adları portföyünde de en çok yapılan 10 aramanın "Face", "Download", "Com", "Movies", "Online", "Movie", "Program", "Videos", "Top", "Game" olduğunu söyleyebiliriz.

NoktaDomains.com'un yeni web sitesini buradan inceleyebilir, kiralık alan adlarına buradan, en popüler satılık alan adı aramalarına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.