Başarılı viral videoların üreticisi Batesmotelpro'ya Publik kurucularından yatırım geldi

Başarılı viral videoların üreticisi Batesmotelpro'ya Publik kurucularından yatırım geldi

Türkiye'nin sosyal medya reklamcılığı konusunda uzmanlaşan ajanslarından Publik'in kurucuları Volkan Çağsal ve Nil Aldemir'den profesyonel video üretimi konusunda uzmanlaşan Batesmotelpro'ya yatırım geldi.

Türkiye'de ilk olarak Bana Kitap Al ve Ah Anam Lahanam gibi viral videoları ile tanıdığımız Batesmotelpro, azınlık hisselerini devrettiği bu yatırımla profesyonel video üretim işini bir basamak ileri taşımak istiyor.

Volkan Çağsal'dan aldığımız bilgiye göre profesyonel video üretimine eğilmeye devam edecek olan Batesmotelpro ekibi, online videonun tüm süreçlerine hakim bir ajans olarak kendini yeniden konumlandıracak. Markalar için belirlenen amaca uygun uçtan uca bir üretim stratejisiyle çalışacak. Diğer yandan üretilen videoların sosyal medyada dağılımını da yapacak ki bu konuda Publik'in deneyimi malum.

Yeni ofiste yeni işler gelecek

Diğer yandan Kadıköy'de yeni bir ofise taşınan Batesmotelpro, teknik anlamda da kendini büyütecek. Bir yandan da Youtube kanalını hızla geliştirerek uzun vadede Youtube üzerinde video üretimi ve gelir elde etme konularında Türkiye'deki diğer içerik üreticilerine yardım edecek.

2014 yılı içerisinde ise tüm bu alanları kapsayan bir "online video stüdyosu" açmayı planlayan Batesmotelpro, 2006'da Tansu Tuncel, Volkan Öge, Kerim Barutçu, Ömür Cedimağar tarafından kurulmuştu. Geçtiğimiz sene de ilk uzun metraj sinema filmi Patlak Sokaklar'ı çekerek çıtayı yükseltmişti.

2014'te ikinci uzun metraj sinema filmini hayata geçirmeyi planladığını öğrendiğimiz Batesmotelpro'ya son olarak Cevap.tv'nin tanıtım videosunda rastlamış ve yine beğenerek izlemiştim. Aşağıda bu videoyu izleyebilirsiniz. Batesmotelpro kurucusu Volkan Öğe'yi Webrazzi Summit 2013'te konuşmacı olarak ağırladığımızı hatırlatalım. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.