Chrome kullanıcılarına sürpriz - Webrazzi Chrome eklentisi yayında!

Chrome kullanıcılarına sürpriz - Webrazzi Chrome eklentisi yayında!

chrome_ext_640promoWebrazzi'nin şu anda Twitter takipçi sayısı 42.909, Facebook takipçi sayısı 49.386 ve Google Reader'ın kapanması gibi her türlü olumsuz koşullara rağmen RSS takipçi sayısı ise hala 10.000 civarlarında. Kısacası Webrazzi okuyucuları olup biteni anında öğrenmek istiyorlar ve özellikle de son dakika haberleri gibi hassas konularda herkesten önce bu haberi öğrenmek ve alıp sosyal medyada paylaşmak istiyorlar.

En önemli istatistik ise Webrazzi'nin son 30 günlük ziyaretlerine baktığımızda Chrome kullanıcısı oranı %62. Kısacası, Webrazzi'nin bir Chrome eklentisine ihtiyacı olduğuna karar verdik ve an itibariyle sizlerle bu uygulamayı paylaşıyoruz. Ben sözü biraz daha uzatabilirim o yüzden siz beni beklemeden hemen Webrazzi Chrome eklentisini buradan indirebilirsiniz. :)

Eklenti an itibariyle Google Chrome Web Store'da yayına alındı. Henüz aramalarda çıkmıyor ama direkt URL ile eklentiyi indirebiliyorsunuz.

chrome_ext_1280

Webrazzi haberlerinden anında haberdar olabileceğiniz, son 10 haberi hemen Chrome üzerinden listeleyebileceğiniz bu küçük, sade ve çok faydalı uygulamayı hemen tarayıcınıza ekleyebilirsiniz hatta bence yazının bu bölümüne gelene kadar kurmuş bile olduğunuzu zaten düşünüyorum...

Dürüst olmam gerekirse biz kendi içimizde yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz ve bayıldık!

Ekibimizin değerli ismi, tüm arayüz ve PHP kodlarımızın mimarı Serdar Öztürk'e de Webrazzi Chrome uygulamasını çok hızlı hayata geçirdiği için teşekkür ediyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.