Strike Social: Marka ve ajanslar için YouTube videolarını analiz ediyor

Strike Social: Marka ve ajanslar için YouTube videolarını analiz ediyor

Dijital reklamcılık denildiğinde herkesin ilk olarak aklına tamamen ölçümlenebilen ve sayılara dökülebilen bir mecra geliyor.

Dijital mecrada tüm adımlar derinlemesine analiz edilebiliyorken YouTube bu noktada biraz arda planda kalıyordu diyebiliriz. Hafızanızı biraz zorlarsanız YouTube ile alakalı olarak video'ların izlenme sayısı, ve bu izlenmelerin şirkete sunucu maliyeti gibi yansımaları hariç çok fazla metrik akıllara gelmiyor.

Strike Social ise YouTube videolarını analiz etmek için bu yılın Mart ayında kurulmuş bir şirket. Los Angeles/ABD merkezli olan şirket; markalar, ajanslar ve YouTube yayıncıları için video'ların analizini yapıyor. Sosyal ağlarla da entegre olan platform, max değeri 100 olan bir puanlama sistemine sahip.

Strike Social ile bir YouTube videosunun ne kadar izlendiğine, sosyal ağlarda paylaşım değerlerine, kanalınızın genel performansına ve belki de en önemlisi Strike Social'ın 100'ün üzerinde değişkene bakarak belirlediği kendi puanına ulaşabiliyorsunuz.

Strike Social'ı dilerseniz hiçbir ücret ödemeden de kullanabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak demo hesabına sahip olmak içinse şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Strike Social ekibi gelecekte platformu geliştirmeye devam edeceklerini, şu an henüz 0.1 versiyonunda olduklarını söylüyorlar. Ekibin en öncelikli hedefi kısa sürede olabildiğince çok müşteriye ulaşmak.

strike-social-banner

Strike Social'ı siz de markanız ya da ajansınız için deneyebilir, projelerinize sağlayacağı katkıyı gözlemleyebilirsiniz. Bu arada kuşkusuz Strike Social'ı amatör de olsa YouTube üzerinde yayıncılık yapanlar da kullanabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.