Ve Apple resmi olarak açıkladı: Yeni iPhone ile ilgili olması beklenen etkinlik 10 Eylül'de

Ve Apple resmi olarak açıkladı: Yeni iPhone ile ilgili olması beklenen etkinlik 10 Eylül'de

Siz Webrazzi okuyucularına Apple'ın Eylül ayı içinde düzenleyeceği ve iPhone ile ilgili yeni haberleri paylaşacağı etkinliği daha önce haber yapmıştık. Yeri gelmişken, iPhone 5S ile ilgili ortada dolaşan söylentilerin tamamına şu haberden ulaşabilirsiniz.

Apple bugün basın mensupları için bir davet yayınladı ve söz konusu lansmanın 10 Eylül tarihinde, Türkiye saati ile saat 20.00'da ve San Francisco'da (şirketin Cupertino/California'da bulunan merkezinde) gerçekleşeceğini duyurdu.

Davetle beraber paylaşılan slogan ise oldukça ilgi çekici: This should brighten everyone's day. (Bu herkesin gününü aydınlatmalı) Slogandan yola çıkarak Apple'ın düşük fiyat kategorisinde yer alacak olan bir iPhone modeli de çıkartabileceğini söyleyebiliriz. Ortada dolaşan iddialar arasında altın rengine sahip iPhone da bulunuyor. Bu arada tanıtılması muhtemel yeni iPhone -ya da iPhone modelleri- iOS 7 ile çalışacak.

Apple'dan hala etkinlikle ilgili herhangi bir detay paylaşılmazken tüm tahminler ve şirketten sızan bilgiler iPhone'u işaret ediyor.

apple-invite

Önümüzdeki Salı günü, yine tüm dünyadaki teknoloji meraklıları için güzel ve hareketli geçecek. Şimdiden etkinlikle ilgili tüm detayları anında Webrazzi'de bulabileceğinizi paylaşalım. O halde 10 Eylül saat 20.00'da görüşmek üzere! :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.