BIC Angel Investments’dan Kargoweb.com'a 250 Bin TL yatırım geldi

BIC Angel Investments’dan Kargoweb.com'a 250 Bin TL yatırım geldi

kargoweb.com bic angel investmentsBIC Angel Investments, Türkiye'de 2013 yılı için koyduğu 1 milyon dolar yatırım hedefine bir adım daha yaklaştı. Yurtdışına uygun fiyatlarla kargo gönderim hizmeti sunan KargoWeb.com'a yatırım yaptı.

Aldığımız bilgiye göre 250 bin TL değerinde bir çekirdek yatırımla Kargo Web'i destekleyen BIC, şirketin iş modelini inovatif buluyor. BIC, küçük ve orta ölçekli işletmeler yani KOBİ'ler, bireysel müşteriler ve öğrenciler için uygun çözümler sunan KargoWeb'in yakaladığ başarıyı da katlamak istiyor.

kargoweb.com

220 ülke ve özerk bölgeye gönderim yapıyor

İletişim ve organizasyon hizmetini tamamıyla internet üzerinde kuran Kargoweb, yurtdışına en pratik, en hesaplı kargo gönderimlerini gerçekleştiren bir girişim. 220’yi aşkın ülke ve özerk bölgeye gönderi taşımasını koordine eden Kargoweb, grup mantığı ile hareket ederek Türkiye’deki ilk web tabanlı gönderi toplayan kargo şirketi olduğunu da iddia ediyor.

Türkiye'de Bireysel Katılım Yatırımcısı lisansı alan ilk yabancı olan BIC Angel Investments kurucu ortağı Joachim Behrendt, söz konusu yatırımın öncelikle bilinirliğin artırılması, şirketin büyümesi ve altyapısını geliştirmesi için yeterli olacağını, ilerleyen yıllarda daha büyük yatırımlar düşünülebileceğini belirtiyor.

kargoweb bic yatirim

Kargoweb CEO'su Kaan Şenol da bu yatırımdan ve BIC'den edinecekleri bilgi birikiminden memnun. Geliştirilen sistemin daha da iyiye gitmesini için de umutlu görünüyor. Kargoweb'in kurucusu olan Kaan Şenol'un iş tecrübesi de kargo/lojistik sektöründn geliyor.

Hatırlatmak gerekirse 2013 yılındaki 3. yatırımını yapan melek yatırımcı BIC Angel Investments, daha önce Telefonkilifim.com'a 200 bin TL, Haziran ayında GastroClub.com'a da 250 bin TL yatırım yapmıştı.

BIC Angel Investments ile tanışmak ve girişimlerinizi anlatmak isterseniz 13 Eylül'de Urban Station'da düzenlenecek olan sunum etkinliğine katılabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.