BIC ilk yatırımını 200 bin TL ile telefonkilifim.com'a yaptı

BIC ilk yatırımını 200 bin TL ile telefonkilifim.com'a yaptı

Sizlere daha önce Türkiye pazarının yeni melek yatırım ekiplerinden biri olan BIC Angel Invesments'dan bahsetmiştik. 2013 yılı içinde Türkiye'de 1 milyon dolar yatırım yapmayı hedefleyen BIC, ilk yatırımını gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre telefonkilifim.com, BIC'den 200 bin TL yatırım aldı.

2012 yılının Ocak ayında kurulan telefonkilifim.com, internet üzerinden kişiye özel telefon kılıfı üretimi, koleksiyon ürünler, perakende satışa yönelik seri üretim ve teknoloji geliştirme alanlarında hizmet veriyor. Toptan satış da yapan telefonkilifim.com, kullanıcılarının kendi yükledikleri görsellerden de kapak oluşturabiliyor. Arkasında NGT Yazılım Teknolojileri bulunan sitede şu an iPhone ve Samsung'un çeşitli modelleri için geniş bir katalog var.

Screen Shot 2013-05-06 at 2.26.58 PM

Telefonkilifim.com'un kurucuları ise Bulut Akışık ile Mert Özdal. Şirketin yatırımdan sonraki amacı ise yüzde 40'lık pazar payı ve yurtdışı pazarları.

Konuyla ilgili konuşan BIC Angel Invesment Yönetim Kurulu Başkanı Joachim Behrendt, "Şimdiye kadar görüştüğümüz 130’un üstünde proje arasından girişimci ekibin potansiyeli, iş modeli ve elde edilen başarılar ve hedeflenen pazar anlamında en beğendiğimiz projelerden bir tanesi telefonkilifim.com’du. Bu ekiple sinerji yaratabileceğimiz ve katkı sağlayabileceğimiz birçok alanın da bulunduğunu düşünerek yatırım yapma kararı aldık. Telefonkilifim.com BIC olarak gerçekleştirdiğimiz ilk yatırım oldu ve hızlı bir şekilde yatırımlarımızı sürdürmeyi planlıyoruz. Verdiğimiz aktif destek, yönetim tecrübesi paylaşımı, şirketin kurumsallaşması ve alt yapının da güçlendirilmesiyle beraber telefonkilifim.com’un pazarda yüksek bir performans göstermesini hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

BIC, yatırımın ardından telefonkilifim.com'a ağırlıklı olarak mobil uygulama, dijital pazarlama, halkla ilişkiler, şirket performans takibi ve iş geliştirme alanında destek vermeyi planlıyor. Telefonkilifim.com hakkında yaşanacak gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.