Tuşla: Startup Kitchen'dan çağrı merkezi aramalarında beklemeye son veren uygulama

Tuşla: Startup Kitchen'dan çağrı merkezi aramalarında beklemeye son veren uygulama

Startup Kitchen seri proje üretim çalışmalarına Tuşla adlı bir iPhone uygulaması ile devam ediyor. Bu yeni ürün çağrı merkezi aramalarında kullanıcılarına zaman kazandırmayı vaadediyor.

Tuşla, daha önce Metto ve Line.do projelerine duyurduğumuz Startup Kitchen tarafından yayına sunulan ilk mobil uygulama. Bir çağrı merkezini aradığınızda istediğiniz menüye (direkt müşteri temsilcisi de olabilir) hızlıca ulaşmanız için sizin adınıza otomatik tuşlamalar yapıyor. Bu da kullanıcıları vakitten ve nakitten kazandırıyor.

Çağrı merkezlerinin tüm hizmetlerini sadece arama tuşuna indirgemek isteyen Tuşla, iOS 7'ye uygun bir tasarımla kolay bir arayüz tasarlamış.

Tuşla’yı açtığınızda karşınıza çıkan menüden istediğiniz hizmeti adım adım seçiyor ve arama işlemini başlatıyorsunuz. Eğer kimi çağrı merkezlerinin sunduğu ses tanıma sistemini atlamak istemiyorsanız direkt arama yapmanız gerekiyor.

Mevcut arşiv yetersiz ama genişliyor

Ana ekranda 5 tane (TTNet, Yurtiçi Kargo, Garanti Bankası, Avea ve HepsiBurada) çağrı merkezi kayıtlı bulunuyor. Startup Kitchen da veritabanını güncellemeye devam ediyor ama aramak istediğiniz numara yoksa "Tüm Çağrı Merkezleri" menüsünde daha fazlasını bulabilir, eğer orada da bulamazsanız “Geri Bildirim” seçeneğinden istek gönderebilirsiniz.

tusla logo startup kitchen cagri merkezi arama

Bu 'zaman tasarrufu projesi' farklı elbette web üzerinde listelenmiş örnekleri aklınıza getirebilir. Ama direkt olarak telefondan kullanım kolaylığıyla Tuşla'nın iPhone kullanıcılarının 'işe yarayan uygulamalar' klasörüne gireceğini tahmin ediyorum. Android kullanıcılarına yine beklemek kalıyor.

Son olarak Startup Kitchen'ın bir diğer girişimi Line.do'nun tüm kullanıcılara zaman tüneli oluşturma imkanını açtığını da sizlerle paylaşalım. Daha önce düşünüp de yapamadığınız şeyler varsa artık hesabınızı oluşturup harekete geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.