PopCap'in fenomen oyunu Plants vs Zombies 2 çıktı

PopCap'in fenomen oyunu Plants vs Zombies 2 çıktı

iOS platformunun oyunlar için değerli olmasında önemli katkısı şirketlerden biri olan PopCap'in fenomen oyunu Plants vs Zombies'in 2. oyunu bugün yayına çıktı. Electronic Arts tarafından 2011'de 1.3 milyar dolara satın alınan PopCap'in Plants vs Zombies dışında Bejeweled, Zuma ve BookWorm gibi önemli oyun serileri bulunuyor.

İlkini uzun süre oynadığım Plants vs Zombies'ta yeni zombilerin yanı sıra yeni bitkiler ve yeni dünyalar da bulunuyor. Dave'in arkabahçesinden çıktığımız oyunda henüz o kadar ilerleyemesek de Antik Mısır'da zombileşmiş mumyalar gibi farklı oyun içi figürlerle mücadelemiz devam ediyor.

Ücretsiz olarak iPhone ve iPad için yayınlanan oyunun Android versiyonunun çıkıp çıkmayacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok. 

pvz2_ss5

Oyunu daha önce oynamayanlar için kısaca anlatmak gerekirse, 5 sıralı oyun alanında kendi savunma elemanlarımızı yani bitkilerimizi, karşıdan gelen zombilerin tiplerine göre diziyor ve evimizi savunmaya çalışıyoruz. Çok farklı güçlere sahip olan zombiler ve bitkilerin bulunduğu oyunda, her bölümde farklı bitkiyi ve bitki dizilimlerini kullanmamız gerekiyor.

Yeni oyunu uzun süreler oynama fırsatı henüz bulamadım ancak şirket tarafından paylaşılan ekran görüntülerinde eski oyunda bulunmayan çok sayıda yeni elemanın olduğunu görebiliyoruz.

Ücretsiz oalrak sunulan Plants vs Zombies 2'yi iOS cihazınıza buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.