Webrazzi Summit'e yeni konuşmacılar eklendi

Webrazzi Summit'e yeni konuşmacılar eklendi

25 Eylül 2013 tarihinde İstanbul, Swissotel'de gerçekleşecek Türkiye'nin en önemli internet konferansı Webrazzi Summit için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa süre önce biletleri satışa çıkan konferansımızın ilk tur konuşmacılarını sizlerle paylaşmıştık. Aralarında dünya çapında büyük ses getiren ve hızlı büyümesi ile dikkatleri çeken MessageMe‘nin kurucusu Arjun Sethi, oyun severlerin yakından tanıdığı Crysis’in yaratıcısı dünyaca ünlü oyun şirketi Crytek‘in kurucu ortağı Avni Yerli, Silikon Vadisi’nin en önemli erken aşama yatırım şirketlerinden 500 Startups‘ın kurucusu Dave McClure, Foursquare'in Avrupa'dan Sorumlu Yönetici Direktörü Omid Ashtari'nin bulunduğu konuşmacılarımıza bugün 3 yeni isim daha ekliyoruz.

Techcrunch'ın yakından tanıdığınızı tahmin ettiğim editörü Alexia Tsotsis, özellikle e-ticaret ve SaaS şirketleri için sundukları müşteri kazanımına yönelik analitik servisi ile şu günlerin en dikkat çeken şirketlerinden olan KISSmetrics'in kurucu ortağı Neil Patel ve dünyanın en önemli araştırma ve danışmanlık şirketlerinden Forrester Research'ün Başkan Yardımcısı ve Araştırma Direktörü Peter Burris bugün sizlerle paylaşmak istediğimiz yeni konuşmacılarımız.

Webrazzi Summit'13 Konuşmacıları

Alexia Tsotsis, TechCrunch
Alexia Tsotsis, TechCrunch
Arjun Sethi, MessageMe
Arjun Sethi, MessageMe
Avni Yerli, CryTek
Avni Yerli, Crytek
Dave McClure, 500 Startups
Dave McClure, 500 Startups
Neil Patel
Neil Patel, KISSmetrics
Omid Ashtari, Foursquare
Omid Ashtari, Foursquare
Peter Burris, Forrester
Peter Burris, Forrester

Webrazzi Summit ile ilgili detaylı bilgiyi ve birbirinden değerli konuşmacılarımızın detaylı özgeçmişlerini summit.webrazzi.com adresinden alabilirsiniz.

1500 kişilik kontenjana sahip Webrazzi Summit'e hala kaydınızı gerçekleştirmediyseniz süper erken kayıt dönemini kaçırmadan hemen şimdi biletinizi alabilirsiniz. Webrazzi Summit biletlerinin süper erken kayıt dönemi 2 Ağustos'ta son bulacaktır. Bu tarihten sonra şu anda 400 Euro olan biletler 500 Euro'ya yükselecektir.

Webrazzi Summit'e sponsor olan dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin arasında yer almak isterseniz bize etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Sponsorluk ile ilgili genel bilgiyi bu linkten alabilirsiniz.

Webrazzi Summit'13 Sponsorları

Elmas Sponsorlar

İzlesene Turkcell

Platin Sponsorlar

Hepsiburada Sadece Hosting TEB

Altın Sponsorlar

Fact-Finder PayU The Exchange Lab

Gümüş Sponsorlar

212ltd Aslanoba Capital Çalışkan Kızılyel İdeasoft

inventram Pozitron TMOB

Dijital Medya Sponsoru

Medyanet

ON THE ROAD with Mercedes-Benz Lipton

Çay Molası Sponsoru

Lipton

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.