Webrazzi Summit biletleri şu anda satışta!

Webrazzi Summit biletleri şu anda satışta!

25 Eylül 2013 tarihinde Swissotel The Bosphorus, İstanbul'da gerçekleşecek Türkiye'nin en etkili internet konferansı Webrazzi Summit'in erken kayıt indirimli biletleri şu an itibariyle satışta.

Normal bilet satış fiyatı geçen sene olduğu gibi bu sene de 600 Euro olacak olan Webrazzi Summit'e erken kayıt indiriminden faydalanarak 400 Euro'ya kayıt yaptırmak ve yerinizi gecikmeden ayırtmak isterseniz hemen summit.webrazzi.com adresinden kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.Geçen sene 1200 kişinin katıldığı bu sene ise yeni mekanında 1500 kişilik kontenjana sahip olacak Webrazzi Summit'e geçmiş senelerde olduğu gibi yine çok değerli isimler konuşmacı olarak katılacaklar. Konferans tarihine kadar onayları alındıkça yeni konuşmacılarımızı dönem dönem sizlerle paylaşacağız. Bugün ise ilk 3 konuşmacımızı fazla zaman kaybetmeden sizlerle paylaşmak istiyoruz.Dünya çapında büyük ses getiren ve hızlı büyümesi ile dikkatleri çeken MessageMe'nin kurucusu Arjun Sethi, oyun severlerin yakından tanıdığı Crysis'in yaratıcısı dünyaca ünlü oyun şirketi Crytek'in kurucu ortağı Avni Yerli ve Silikon Vadisi'nin en önemli erken aşama yatırım şirketlerinden 500 Startups'ın kurucusu Dave McClure bu sene bizlerle birlikte olacak konuşmacılarımızın sadece birkaçı.

Hatırlatmakta fayda var Webrazzi Summit'e 2012 yılında toplam 68 konuşmacı katılmıştı.

Sponsorlarımıza teşekkürler!Webrazzi Summit'in 2013 yılında da 2012 yılında olduğu gibi Elmas sponsorları Nokta ve Turkcell oldular. Şu anda kadar onaylanmış olan diğer sponsorlarımız ise şöyle: Platin sponsorumuz TEB, Gümüş sponsorlarımız 212, Crenvo İK, ideasoft, Pozitron ve tmob. Dijital medya sponsorumuz ise Medyanet.Sponsor olmak için hemen iletişime bize ulaşın!Webrazzi Summit'in bu sene de çok değerli sponsorları var ve önemli sayıda firma ile de sponsorluk görüşmeleri devam ediyor. Eğer şirketinizin Webrazzi Summit'in bir parçası olmasını istiyorsanız bize [email protected] adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

İndirim kodları başvuru sahiplerine gönderildiSon olarak önemli bir açıklamayı da yapmamızda fayda var. Mayıs ayı içinde duyurusunu yaptığımız "300 Euro'ya 300 bilet" kampanyasına katılıp başvuru yapan okuyucularımıza da indirim kodları bugün sabah saatlerinde gönderildi. Sadece ilk bilet alan 300 kişinin faydalanabileceği bu kampanyamıza yaklaşık 600 kişi başvuru yaparak katıldı. Bu sebeple özel indirim koduna sahip okuyucularımızın satın alma işlemlerini hemen hatta mümkünse şu anda gerçekleştirmelerini öneriyoruz..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.