Tasit.com, yeni iş ortakları ve yan siteleriyle büyümeye devam ediyor

Tasit.com, yeni iş ortakları ve yan siteleriyle büyümeye devam ediyor

tasit-com partner sitelerHaziran ayında Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım alan araç ilan sitesi Tasit.com, daha önce paylaştığımız iş ortaklıklarının sayısını giderek büyütüyor.

Nisan 2012'de 11 iş ortağı bulunan Tasit.com, bugün gelinen noktada 60 iş ortağına ulaşmayı başarmış. Bu iş ortakları arasında haber siteleri ve portalların yanısıra otomobil siteleri de bulunuyor ve aldığımız bilgiye göre Tasit.com ilanları neredeyse tüm Türk internet kullanıcılarına ulaşıyor.

Bunu durumu doğrulayabilecek iş ortaklarına baktığımızda ise MSN, Samanyoluhaber.com, Haberler.com, Akşam Gazetesi, Zaman Gazetesi, İnternethaber.com ve yerel gazete haber sitelerinin arasına Star, Milliyet, Vatan, İnternethaber sitelerinin de eklendiğini görüyoruz. milliyet.com.tr araba ilan tasit.com

Tasit.com’un kurucusu Birol Kabakoğlu'ndan aldığımız bilgiye göre 2013 sonu için hedeflenen iş ortağı sayısı 50 imiş. Şu an iş ortağı sayısı 60'a ulaşmış bulunuyor ve sırada bekleyen bir o kadar iş ortağı adayı var. Yani hedefin geçileceğini söylemek mümkün görünüyor.

Tasit.com'a paralel yeni siteler

İş ortaklarından gelen trafiğin 3 milyon sayfa gösterimini geçtiğini söyleyen Birol Kabakoğlu'ndan Tasit.com'un alt sitelerle de paralel bir büyüme gösterdiğini öğrendik. Bu kapsamda 20'den fazla otomobil markası için 2elopel.com, 2elaudi.com gibi  markaya özel ikinci el ilan sitesi hazırlanmış ve bunlar da Tasit.com'a trafik sağlıyor.ikinci el araba opel ilanlari

Tasit.com'un bu büyüme çabasının yeni sermaye kaynağıyla birleşmesi sanırım önümüzdeki döneme oldukça olumlu şekilde yansıyacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.