Medyanet bu kez AOL'i yabancı iş ortakları arasına ekledi

Medyanet bu kez AOL'i yabancı iş ortakları arasına ekledi

aol medyanetTürkiye'nin önde gelen internet reklam pazarlama şirketlerinden Medyanet, dünyanın en büyük dijital medya şirketlerinden American Online (AOL) ile iş ortaklığı anlaşması imzaladı.

Türkiye'nin en önemli internet mecralarına da sahip Medyanet, Orange, DailyMotion, GMX, De Telegraaf ile de önemli işbirlikleri yapmış. RTB konusuna önemli hedefleri olan MedyaNet, Rubion Project, Google, Pubmatic ve LiveRail gibi bu alandaki önemli şirketlerle de işbirliğine gitmiş. Yurtdışı işbirlikleri arasına henüz eklenen AOL ise bilindiği gibi ABD'de oldukça büyük bir medya gücüne sahip.

AOL markası altında Türkiye'den de belli oranda trafik çeken The Huffingtonpost, TechCrunch, Engadget gibi önemli yayıncılar var ve artık bu siteleri ziyaret eden yerli internet kullanıcılarına yerel bir yayıncı üzerinden başvurmak mümkün.

Türkiye’de dijital reklamcılığın büyümesi için çabalayan Medyanet, zaman zaman Webrazzi etkinliklerinde deneyimlerini bizimle paylaşıyor. Medyanet hali hazırda hem pazarlama hem de teknoloji anlamında farklı kategorilerde hizmet vermeyi sürdürüyor.

Şimdiye kadar izlemeyenler Medyanet ofisi'ni ziyaret ettiğimiz Girişim Ofisleri bölümüne göz atabilirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.