Kurumsalhaberler.com yenilendi

2005 yılında kurulan Kurumsalhaberler.com yenilendi. Marka ve ajanslar için görünürlük hizmeti sunan Kurumsalhaberler.com, tasarımsal yenilenmesinin yanı sıra ajanslara sunduğu hizmetlerde yenilikler yapmış.

Aslı Özyağmur Buyurgan ve Murat Buyurgan tarafından kurulan Kurumsalhaberler.com, yeni tasarımıyla  farklı çözünürlüklere sahip mobil cihazlarda da uygun şekilde görüntüleniyor. Markalar için oluşturulan basın odalarında geliştirmeler yapılan Kurumsalhaberler.com'da, kapak görseli ve advertorial gibi markaya özel tasarımlı görseller eklenebililiyor.

Tasarımsal geliştirmelerin yanı sıra ajanslar için özel tasarlanmış ajans sayfalarında, arama motoru optimizasyonu ve  sosyal medya entegrasyonu gibi geliştirmeler de yapılmış. 

kurumsal-haberler-yenilendi

PR ajanslarına özel hizmetler de sunan şirket, ajanslara özel sayfalarda müşteri listelemesi, basın bültenleri, iletişim bilgileri, etkinlik takvimi gibi temel alınabilecek bir sayfa yapısı sunuyor. Bunların dışında yayınlanan basın bültenleri için arama motoru optimizasyonu tarafından ajanslara destek verecek olan şirket, önümüzdeki dönemde ajansların internette daha fazla görünürlük elde etmesi için çalışacak.

Klasik basın iletişiminin önemli noktalarından biri olan basın bültenlerinin sağlıklı bir şekilde sunulabilmesi ve kolay ulaşılabilir olması hem marka hem basın mensubu için çok gerekli. E-posta yoluyla yapılan basın bülteni aktarımının ne derece başarılı olduğu tartışılan bir konu. İletilen dökümanların farklı şekilde görüntülenmesi, paylaşılan görsellerin bir standartının olmaması ve e-posta kotanızı işgal etmesi başlı başına bir sorun.

Basın bültenlerinin listelendiği Kurumsalhaberler.com gibi dizinlerin sektörün tamamı tarafından kabul edilmesiyle bu sorunlar çok rahat şekilde aşılabilir.  Marka ve ajans tarafının internet ile ilişkilerini daha da iyileştirmesiyle önümüzdeki dönemlerde bu alanda farklı hizmetler sunan girişimler de hayata geçirilebileceğini düşünüyorum.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.