Londra’da Bitcoin ekosistemine özel etkinlik

Londra’da Bitcoin ekosistemine özel etkinlik

İlk zamanlarında büyük oranda tek taraflı bir iletişim kanalı olan internet geçen zaman içerisinde sadece değişmekle kalmadı, gündelik alışkanlıklarımızın yanı sıra ekonomiyi bile şekillendirecek kadar büyük bir güç haline geldi. Bugün ucu bir şekilde internete dokunmayan işletmelerin sayısı giderek azalırken, internet sanal para birimi kavramı ile kendi ekonomisini de oluşturacak bir çapa erişti.

Sıklıkla “internetin para biri” olarak anılan Bitcoin’den sizlere daha önce bahsetmiştik. Kısa sürede çok değer kazanan fakat ardından çalkantılı bir döneme girmesine rağmen “internetten sonraki en büyük icatlardan biri” olarak tanımlanan Bitcoin, kendi ekosistemini de oluşturmaya başladı.

Bu ekosistemi daha yakından tanımak ve tanıtmak için Temmuz başında Londra, Bitcoin ve dijital para birimlerine özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Türk internet girişimcilerinin yakından tanıdığı Pamir Gelenbe’nin de organizatörlerinden biri olduğu Bitcoin London etkinliği 2 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. Webrazzi’nin de medya sponsoru olduğu etkinlik Bitcoin konusuna ilgi duyan ve bu konuyla ilgili çalışmalar yapan girişimcilerin yanı sıra, bu ekosistemdeki fırsatı gören veya daha yakından tanımak isteyen yatırımcıları da ağırlayacak.

Bitcoin ve dijital para birimlerinin her yönüyle tartışılacağı etkinlikte 7 girişim de sunumlarını yapma imkanı bulacaklar.

Sadece davetlilerin katılabilecekleri etkinliğin toplam 300 civarında katılımcıya ev sahipliği yapması bekleniyor. Eğer siz de Bitcoin ve dijital para birimleri konusuna ilgi duyan veya bu konularda çalışan bir girişimci veya yatırımcı iseniz davetiye için şu adresten başvurunuzu yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.