Webrazzi PRO'da haftanın grafiği: 2007'den 2013'e kadar gerçekleşen iPhone satış rakamları

Webrazzi PRO'da haftanın grafiği: 2007'den 2013'e kadar gerçekleşen iPhone satış rakamları

Profesyoneller için bilgi merkezi olarak konumlandırmaya çalıştığımız Webrazzi PRO'dan sizlere daha önce bahsetmiştik.

İçerisinde internet ile alakalı yüzlerce veri barındıran Webrazzi PRO, yayın hayatına başladığından beri sizlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Biz de Webrazzi'de her hafta Webrazzi PRO'da yayınlanan ve en çok dikkat çekebilecek grafiği Webrazzi üzerinde paylaşmaya (geçen hafta) başladık.

Bu haftanın grafiği ise Apple ile ilgili. Bildiğiniz gibi halka açık şirketler bugünlerde teker teker çeyrek raporlarını açıklıyorlar. Apple da söz konusu çeyrek raporunda önemli rakamlara yer verdi, konuyla ilgili haberimizi şuradan okuyabilirsiniz.

iphone-satislari-wpro Apple'ın küresel olarak 2007'den 2013'e kadar gerçekleştirdiği iPhone satışları

Apple'ın kendi açıkladığı raporları derlediğimizde, 2007 yılının 3. çeyreğinden bugüne kadar iPhone satışlarıyla ilgili karşımıza böyle bir tablo çıkıyor.

Webrazzi PRO üzerinde üye olmadan da arama yapabilmeniz mümkün

Webrazzi PRO'nun arama deneyimini sağ üstte yer alan arama kutusuyla yaşayabilir, çıkan grafik sonuçlarını başlıklar halinde görebilirsiniz. Ayrıca hemen sağ tarafta yer alan alanda tüm etiketleri görmeniz mümkün. Örnek bir "mobil" araması şu şekilde oluyor. Ayrıca dilerseniz Webrazzi PRO tanıtım videosunu izleyebilir ve tanıtım sayfalarından (1 ve 2) sistem hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sizler de Webrazzi PRO ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız açılışa özel olarak 799 TL + KDV yerine 399 TL + KDV ödeyerek 1 yıl için üye olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.