Bulut bilişim pazar büyüklüğü ve Türkiye'de bankacılık platformlarının yaşlara göre kullanım dağılımı [Webrazzi PRO]

Bulut bilişim pazar büyüklüğü ve Türkiye'de bankacılık platformlarının yaşlara göre kullanım dağılımı [Webrazzi PRO]

webrazzi-proSizlere büyük bir heyecanla duyurduğumuz Webrazzi PRO'da ilk 10 günü geride bıraktık bile. Profesyoneller için Bilgi Merkezi olarak konumlandırmaya çalıştığımız Webrazzi PRO'nun ilk 10 gününde oldukça değerli geri dönüş ve tepkiler aldık, bir kez daha herkese çok teşekkürler.

Demo videosunu şuradan izleyebileceğiniz Webrazzi PRO'da, arama deneyimini üye girişi yapmadan da yaşayabiliyorsunuz. Sağ üstte yer alan arama kutusuna yazdığınız anahtar kelimeler, Webrazzi PRO'da yer alan yüzlerce veri arasında aranıyor ve sonuçlar da başlıklar halinde görüntüleniyor.

Webrazzi PRO'ya şu an açılışa özel olarak 799 TL + KDV yerine 399 TL + KDV ödeyerek 1 yıl için üye olabilirsiniz. Kurumsal üyelik ve diğer konulardaki sorularınız için ise bizimle [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bu hafta içinde Webrazzi PRO'ya 30'un üzerinde yeni içerik eklendi

Şu sıralarda geriye bırakmaya hazırlandığımız hafta içinde Webrazzi PRO'ya 30'un üzerinde yeni grafik eklendi. Eklenen grafiklere baktığımızda Amazon Appstore, Big Data (büyük veri), mobil reklamcılık, SaaS (Software as a Service) ve ABD'nin en büyük teknoloji şirketlerinden Amazon gibi başlıklar öne çıkıyor. Ayrıca geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Mobil '13'te paylaşılan verileri de Webrazzi PRO'da bulabilirsiniz.

bankacilikta_platform_kullanimlarina_gore_kullanicilarin_yas_dagilimi-webrazzi-pro

Söz konusu grafiklerden en çok öne çıkanlardan biri, Webrazzi Mobil '13 Konferansı'nda TEB'in paylaştığı bankacılık platformlarının yaşa göre kullanım rakamlarıydı. TEB'in yalnızca kendi müşterilerini dahil ederek açıkladığı rakamlara göre mobil bankacılık yüzde 53'lük bir oran ile en çok 25-25 yaş aralığında kullanılıyor. 45 yaş ve üzeri banka müşterileri ise mobil bankacılığı yüzde 6'lık bir oranla tercih ediyorken fiziksel şube kullanımları ise yüzzde 30 dolaylarında.

bulut-bilisim-webrazzi-pro

Yeni eklenen grafikler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de son yılların gözde konu başlıklarından Bulut Bilişim ile alakalı. Gartner'ın paylaştığı rakamlara göre 2009 yılında 60 milyar dolar seviyesinde olan bulut bilişim pazarı, bu yılı 131 milyar dolar ile tamamlayacak.

Webrazzi PRO'ya şu an açılışa özel olarak 799 TL + KDV yerine 399 TL + KDV ödeyerek 1 yıl için üye olabilirsiniz. Kurumsal üyelik ve diğer konulardaki sorularınız için ise bizimle [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.