BIC Angel Investments, Embryonix ile İzmir'de girişimcilerle buluşuyor

BIC Angel Investments, Embryonix ile İzmir'de girişimcilerle buluşuyor

İzmir Ekonomi Üniversitesi bünyesinde kuluçka merkezi olarak faaliyet gösteren Embryonix ve Türkiye’nin yeni melek yatırım şirketlerinden BIC Angel Investments İzmirli girişimciler için ortak bir etkinlik düzenliyor.

İzmir’deki girişimciler için çeşitli etkinlikler düzenleyen Embryonix bu kez klasik bir girişimci-yatırımcı görüşmesi organize ediyor. Joachim Behrendt’in kurucusu olduğu BIC, İzmirli girişimcileri ve projelerini tanımak ve yatırım imkanlarını değerlendirmek amacıyla 2 Mayıs’ta İzmir'e gidiyor.

İki bölümden oluşan etkinliğin birinci bölümünde BIC girişimcilerle birebir görüşmeler düzenleyecek ve projeleri dinleyecek. İkinci bölüm ise bir kokteyl kokteyl/sohbet havasında geçecek.

BIC 5 ayda 116 projeyi dinledi

Webrazzi okuyucularının Taylan Demirkaya’nın direktörlüğünü yürüttüğü  Embryonix'i pekala bildiğini tahmin ediyorum ama BIC Angel Investments'ı yeni duyanların ilk haberimize ve BIC'nin ilk 5 aydaki faaliyetlerini özetleyen şu infografiğe bakmasını öneriyorum. BIC'nin e-ticaret, mobil çözümler, sosyal medya ve BT projelerine destek verme konusunda istekli olduğunu da tekrar hatırlatalım.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi ve başvuru için bicangelsembryonix.eventbrite.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Başvuru için hemen harekete geçmenizi tavisye ederim zira 30 Nisan saat 20:00’da kayıtlar kapanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.