TEB'in internet kullanıcılarına özel fırsat sitesi TEBfirsat.com açıldı!

TEB'in internet kullanıcılarına özel fırsat sitesi TEBfirsat.com açıldı!

Türk Ekonomi Bankası'nın ismini son zamanlarda müşterilerine sunduğu yeniliklerle sıkça duyuyoruz.

TEB, şimdi de yeni projesi ile fırsat sitesi TEB Fırsat'ı aktif hale getirdi. tebfirsat.com adresi altında yayına başlayan servis, internet kullanıcılarına özel fırsatlar sunuyor. Aslında 'fırsat sitesi' dediğimizde akla ilk gelen grup satın alma siteleri fakat TEB Fırsat'ı, TEB internet kullanıcısı müşterilerine özel indirimler ve kampanyalar sunuyor.

TEB Fırsat'ta şu anda bulunan fırsatlara göz attığımızda, farklı markaların internet siteleri üzerinden sunduğu indirimleri görebiliyoruz. Ayrıca, TEB Fırsat'ın TEB'in internet şubesini kullanan kullanıcılara sağladığı ücretsiz avantajlar da mevcut.

Kısacası TEB Fırsat aracılığıyla TEB'in sunduğu fırsatlara göz atmanız mümkün olacak. Bununla birlikte TEB de kullanıcılarını internet bankacılığına güzel bir yönlendirme yapıyor.

teb-firsat-ekran-goruntusu

Fırsatlardan yararlanmak için müşterilerin tek yapması gereken internet şubesi üzerinden kampanya kodlarını almak. Açıkçası kişisel görüşümce bankaların sunduğu kampanya ve fırsatları, web siteleri içerisinde yer alan kampanyalar bölümlerinde kaybolup gidiyor.

TEB, oluşturduğu TEBfirsat.com ürünleri ile sunduğu tüm fırsatları bir araya getirerek, müşterileri için çok daha kolay bir şekilde seçim yapabileceği ve yeni fırsat tekliflerinden haberdar olabileceği bir platform oluşturmuş. Aynı fırsat sitelerinde olduğu gibi, yeni TEB fırsatlarından haberdar olabilmek için e-posta adresinizi bırakabiliyorsunuz.

Bununla birlikte TEB Fırsat Bulucu adlı uygulamaya da atıfta bulunabiliriz. Hem Android hem de iOS sürümleri bulunan Fırsat Bulucu uygulaması, sahip olduğunuz TEB Bonus Card'ınıza özel kampanyaları görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Uygulama üzerinden sektörler ya da alışveriş merkezi gibi filtrelemeleri kullanarak, size lokasyon olarak yakın bölgelerdeki kampayanlara göz atabiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.