Büyümesini sürdüren ReklamAction, 15 Mart'ta yayıncıları özel bir etkinlikle bir araya getiriyor

Büyümesini sürdüren ReklamAction, 15 Mart'ta yayıncıları özel bir etkinlikle bir araya getiriyor

Reklamverenlerle yayıncıları bir araya getiren ve 2007 yılında ReklamStore bünyesinde kurulan affiliate ağı ReklamAction, yayıncılarıyla ilgili önemli verileri paylaştı.

Geçtiğimiz son 1 yılda 1000'den fazla yeni kampanya ile yayıncılarını buluşturan, 3 milyonun üzerinde lead yapan ve 2300 yeni yayıncıyı bünyesine katan ReklamAction'ın kendi yayıncılarından paylaştığı veriler de aslında gelir ortaklığı anlamında Türkiye pazarı ile ilgili bilgilerin ciddi bir izdüşümü verilerini oluşturduğunu söyleyebiliriz.

Sizlerle bu verileri paylaşmamızdan hemen önce, ReklamAction'ın yayıncıları ile 15 Mart 2013 tarihinde bir araya gelerek bir etkinlik düzenleyeceğini de sizlere duyuralım. ReklamAction'ın yayıncıları ile buluşacağı bir şanslı yayıncının çekilişle otomobil kazanacağı etkinliğe katılmak için buradan davetiye talep edebilir, etkinliğin programını haberimizin devamında görebilirsiniz.

Özel alışveriş siteleri üye kazanımına önem veriyor

Hemen aşağıda yayıncıların ReklamAction aracılığıyla en çok kazanç elde ettiği kategorileri görebiliyorsunuz. Burada dikkat çeken verilerden bir tanesi de özel alışveriş sitelerinin satıştan çok, üye kazanımı elde etme isteği. Yani özel alışveriş siteleri reklam ağını satıştan ziyade, üye kazanmak için kullanıyor.

En Çok Kazandıran Kampanyalar
En Çok Kazandıran Kampanyalar

ReklamAction'ın ağında bulunan yayıncıların yüzde 55'inin yaş aralığı ise 20 ile 30 arasında. Aşağıdaki grafikte de yayıncıların uzmanlık alanlarını görebiliyorsunuz. Burada yüzde 33'lük sosyal medya ve yüzde 26'lık içerik/SEO dilimlerini kapsayan yayıncılar dikkatleri çekiyor.

Yayıncıların uzmanlık alanları
Yayıncıların uzmanlık alanları

ReklamActionReklamAction'ın 15 Mart 2013 Cuma günü gerçekleşecek etkinliğin programı ise şu şekilde:

09:00 - 10:00

Kahvaltı

10:00 - 10:30

Şirket Vizyonu - Şencan Özen (CEO)

10:30 - 11:30

Panel: Cem Eroğlu, ReklamStore Global Satış Direktörü; Sevil Mert, Sigortam.net Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı; Mustafa Kemal Temel, Trendyol Online Pazarlama Direktörü; Gizem Yücel, Evim.net Pazarlama Müdürü

12:00 - 12:45

Firma ve Ürün Lansmanları Üzerine Sunum - Erman Ünal, Performans Pazarlama Müdürü

13:00 Otomobil Çekilişi

14:00 Kapanış

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.