Dennis Crowley: "Foursquare ekranı olan tüm cihazlarda yer almak istiyor"

Dennis Crowley:

Dünyanın en önemli mobil konferansı olan MWC'den Vodafone sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/mwc13 adresinden takip edebilirsiniz.

mwc-dennis-crowley-foursqaureMobile World Congress'te sabırsızlıkla dinlemek istediğimiz konuşmacılardan biri Foursquare CEO'su Dennis Crowley'di. 'Mobil Platformlar için İnovasyon' başlıklı bir oturuma katılan Dennis Crowley, Foursquare hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Dennis Crowley, Foursquare'in kullanım yaygınlığı konusuna ilk olarak değinerek, şu sözleri söyledi: "Nerede bir ekran varsa, Foursquare olarak orada yer almak istiyoruz. Bu bir telefon, saat veya herhangi ekrana sahip olan bir cihaz olabilir."

Google Glass konusuna değinen Dennis Crowley, şu ana kadar Google Glass ile ilgili bir çalışma yapmadıklarını özellikle belirtti. Bunun yanı sıra Dennis Crowley, Foursquare'in birkaç haftaya kadar yeni özelliklerini kullanıcılara açacağını duyurdu. 'İçeriksel farkındalık' özelliklerinin öne çıkacağını dile getiren Dennis Crowley, şirketin konsept anlamında vites büyüyeceğini açıkladı.

Visa ve MasterCard işbirliğiyle dikkat çekmişti

Dennis Crowley konuşmasında iddialı açıklamalara da imza attı. Foursquare'in yavaş yavaş internet dünyasının tek konum bazlı servisi olma yolunda ilerlediği Dennis Crowley'nin paylaştıkları arasında. Şu anda 40 bin geliştiriciyle çalıştıklarını söyleyen Dennis Crowley, mümkün oldukça diğer servislerle uyumlu çalışmaya gayret gösterdiklerini kaydetti.

Foursquare, ikin gün önce Visa ve MasterCard ile yaptığı işbirliğiyle dikkat çeken bir hamle gerçekleştirmişti. Kredi kartı ve banka kartı kullanıcılarının, üye iş yerleri check-inlerinde çeşitli indirimler kazanmasını sağlayacak olan işbirliği Dennis Crowley'nin söylediği gibi şirketin vites büyüttüğünün en iyi örnekleri arasında yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.