Samsung Android için mobil cüzdan servisi Samsung Wallet'ı duyurdu

Samsung Android için mobil cüzdan servisi Samsung Wallet'ı duyurdu

Dünyanın en önemli mobil konferansı olan MWC'den Vodafone sponsorluğunda paylaştığımız tüm haberleri, wbrz.in/mwc13 adresinden takip edebilirsiniz.

Samsung WalletSamsung, Apple'ın Passbook'un Android alternatifi olacak Android Wallet'ın duyurusunu Mobile World Congress'te gerçekleştirdi.

Mobile World Congress bünyesinde gerçekleştirdiği bir etkinlik olan 'Geliştirici Günü' kapsamında Samsung Wallet'ı duyurdu.

Samsung Wallet, aynı Apple'ın Passbook'u gibi biletlerinizi ve indirimleri bir araya getiren bir mobil cüzdan uygulaması. Samsung'un Wallet'ının geliştirici etkinliğinde ilk kez duyurulmasının bir diğer anlamı da Samsung Wallet'ın şu anda API'si açık ve hazır olması anlamına geliyor.

Samsung Wallet'ın ortaya çıkmasıyla birlikte Samsung Wallet bünyesinde Walgreens, MLB, Expedia, Booking.com, Hotels.com ve Lufthansa gibi kurumlar ilk etapta yer alacak.

Samsung Wallet'ın geliştiricilere duyurulduğu etkinlikte, Lufthansa'nın uçak biniş kartı uygulaması da demo olarak gösterildi. Aynı Apple Passbook'ta olduğu gibi, havayolu firmalarının da Samsung Wallet'a yoğun ilgi göstereceği aşikar.

Şu anda beta versiyonu yayında olan Samsung Wallet API aracılığıyla üçüncü parti geliştiriciler de uygulamalarını entegre ederek, biniş kartı/bilet gibi servislerini Samsung Wallet içerisine yerleştirebilecek. Ayrıca Samsung Wallet'da aynı Passbook'ta olduğu gibi konum bazlı bildirimler de yapılabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.