Adobe Photoshop Touch, iPhone ve Android telefonlara geldi

Adobe Photoshop Touch, iPhone ve Android telefonlara geldi

Adobe'un en popüler ürünlerinden biri olan Photoshop'un dokunmatik ekranlı cihazlar için olan versiyonu, geçen yıl tabletlere çıkmıştı. Adobe bugün yaptığı açıklamayla iPhone ve Android akıllı telefonlar için Photoshop Touch'ı duyurdu.

4.99 dolardan App Store, Google Play ve Amazon Appstore'da yerini alan Photoshop Touch, akıllı telefonlar ve tabletlerde ileri düzey görsel düzenlemeye imkan sunuyor.

Twitter ve instagram'da filtre özelliği ve sosyal etkileşimle akıllı telefonların en çok kullanılan özelliklerinden biri haline gelen kameradan elde edilen fotoğraflar üzerinde, Photoshop Touch ile daha fazla düzenleme yapmak mümkün olacak.

Android tabletlere ve iPad'ler için geçen yıl çıkan Photoshop Touch, tüm özellikleriyle birlikte akıllı telefonlarda kullanılabilecek. 

adobe-photoshop-touch-3 adobe-photoshop-touch-2 adobe-photoshop-touch-1

iOS 6.0 ve Androi 4.0 üzeri versiyonlarda çalışacak olan Photoshop Touch, iPhone tarafında en azından iPhone 4S'i şart koşuyor. Tablet versiyonunda olduğu gibi mobil versiyonunda da 2 GB'lık ücretsiz Adobe Create bulut depolama alanı sunan uygulama Türkiye uygulama mağazalarında da indirilebiliyor. Türkiye App Store'da uygulamanın fiyatı iPhone'lar için 8.99 TL olarak belirlenmiş.

Photoshop Touch'ı iPhone, iPad, Android telefon ve Android tabletler için indrebilirsiniz. Tablet versiyonların fiyatının 9.99 dolar olduğunu da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.