Pinterest yeni özelliklerini test etmeye başladı

Pinterest yeni özelliklerini test etmeye başladı

Pinterest, yayınladığı blog yazısıyla birlikte yeni görünümünü test etmeye başladığını tüm kullanıcılarına duyurdu.

Pinterest'in Yazılım Mühendisi Vy Phan tarafından yazılan blog yazısında, Pinterest'e gelecek bir dizi yeni özellik ilk defa açıklandı.

Pinterest'e gelecek yeniliklerden en büyüğü navigasyonun kolaylaşması olacak. Pinterest'te sol üste gelecek bir buton üzerinden kategorisel bazda seçimler yapılabilecek. Bu tasarımsal değişiklik, Pinterest'in çehresini bir devrim niteliğinde olmasa da, biraz değiştirecek.

Sol üste gelecek butonun işlevini hemen aşağıdan görebilirsiniz. Pek çok mobil uygulamadan tanıdığımız bu buton, Pinterest'in biraz da akıllı telefonlar ve tabletlerde aktif olmak istemesinin bir göstergesi. Yani native uygulamların dışında da, Pinterest web versiyonunu tabloid düzende bir uygulama benzeri görünüme kavuşturuyor.

Pinterest

Pinterest'in gelen tek yeni özellik bu değil. Pin'ler artık biraz daha büyük gözüküyor. Eski tasarımdaki çerçeveler artık ortadan kalkıyor. Bu bana göre hem görselliği ve sitedeki keskinliği arttırırken, hem de fotoğrafların daha büyük görüntülenmesini sağlıyor.

Yine Pinterest'in test edilen bu yeni versiyonun vaatleri arasında çok daha hızlı bir "Pin'leme" deneyimi sunacak olması gösteriliyor. Yapılan geliştirmelerle birlikte Pinterest kullanıcı deneyimi tecrübesini iyiye doğru yükseltecek gibi gözüküyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.