Markafesta.com ayakkabı dikeyini özel alışverişle buluşturuyor

Markafesta.com ayakkabı dikeyini özel alışverişle buluşturuyor

Geçmiş yıllardaki kadar yoğun ilgi görmeyen özel alışveriş sitelerinin yeni umudu dikey kategoriler oldu. Şimdi paylaşacağımız Markafesta, dikey bir kategoriyi özel alışveriş modeliyle buluşturarak, e-ticaret kullanıcılarına farklı bir seçenek sunuyor.

Markafesta, Ayakkabı kategorisinde yer alıyor. Ancak siteyi rakiplerinden farklı kılan özelliklerin başında sitenin özel alışveriş modelinde bulunması geliyor.

2012 yılı Nisan ayında açılan Markafesta'nın kurucuları arasında Türkiye ayakkabı sektörünün önde gelen isimleri bulunuyor. Üçüncü kuşak Yeşil Kundura'nın temsilcisi olan Faik Ali Yeşil, sitenin kurucuları arasında yer alıyor. Markafesta'nın diğer kurucusu ise perakende sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Nihat Güneri.

Özel alışveriş modeli ruhuna bağlı olarak sitedeki ürünler, belli bir süreyle yüzde 90'a varan indirimlerle satışa çıkıyor. Aldığımız bilgilere göre Markafesta, açılışından bugüne kadar 500'den fazla kampanyayla 10 binden fazla ürünü satışa çıkarmış durumda. Günlük olarak satışa çıkan ayakkabı kampanyası adedinin ise 20 civarında olduğunu sözlerimize ekleyelim.

markafesta-com-ana-sayfa

150 bin üyeye ulaştı

Paylaşılan bilgiler arasında Markafesta'nın 150 bin üyeye ve Aralık ayında itibariyle 350 bin aylık tekil ziyaretçiye ulaştığı belirtiliyor. Markafesta'da temalı kampanyalar başlığıyla özel indirimler kullanıcılara sunulanlar arasında. Dönemsel olarak düzenlenen kampanyaların arasında Bot Festivali, Babet Şenliği ve Platform Rüzgarı konseptler bulunuyor.

Markafesta ile ayakkabı dendiğinde ilk akla gelen site olmak ve sektörde sağlam bir yer edinmek istediklerini belirten Markafesta kurucuları, yatırım sürecine girdiklerini belirtiyor. Markafesta'nın, yakın zamanda yapılacak olan hedefli pazarlama çalışmalarıyla kişinin ayak numarasına ve tarzına özel kampanya bilgilendirmesi yapacağını paylaşılanlar arasında.

Markafesta, geçmiş yıllardaki kadar yoğun ilgi görmeyen özel alışveriş modeli ile 2012 yılında yıldızı parlayan dikey kategoriyi birleştirmiş durumda. Bu yüzden sitenin kullanıcılar tarafından dikkat çekeceğini düşünüyoruz. İşin içinde ayakkabı sektörünün tecrübeli isimlerinin olması Markfesta'yı, hem lojistik hem de fiyatlandırma bakımından bir adım daha öne çıkaracağa benziyor. Özel alışveriş modelinin umudu olan dikey siteler gelecekte nasıl bir şekil alacağını bekleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.