Codecademy yeni yıl dileklerinizi karta dönüştürüyor

Codecademy yeni yıl dileklerinizi karta dönüştürüyor

Teknoloji ve internet dünyasında yaşanan değişimlerle birlikte kod okuryazarlığı da iyice önemli bir hale geldi. Bu sebeple özellikle yurtdışında devlet desteği ile verilen eğitimleri veya şirketlerin çocuklardan başlayarak düzenlediği yarışma/eğitim programlarını sıkça görüyoruz.

Bu akımla birlikte Codecademy gibi online programlama eğitimi sunan platformlar da fazlasıyla revaçta. 2011 yılında kurulan New York merkezli şirket, 1 milyona yaklaşan kullanıcı kitlesine sahip. Bugüne kadar 10 milyon doların üzerinde yatırım alan Codecademy, içerisinde HTML/CSS, Javascript, Ruby ve Python gibi programlama dilleri için eğitimler barındırıyor.

Şu an okuyor olduğunuz yazının konusu ise Codecademy'nin yeni yıl için hazırlamış olduğu Code Cards projesi. Proje içerisinde hazır sunulan temalar üzerinde Christmas yani yeni yıl dileklerinizi bir kutlama kartı haline getirebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kutlama kartını hazırlamak için HTML ve CSS kullanıyor, ayrıca isterseniz hazırda bulunan görselleri ekleyebiliyorsunuz.

Biz sizler için kutlama kartımızı hazırladık ve hemen aşağıda paylaşıyoruz. Siz de sevdiklerinize yeni yıl dileklerinizi Codecademy üzerinde hazırlayacağınız kartlarla iletebilirsiniz. Ya da dilerseniz hazırladığınız kartları yorumlarda bizlerle de paylaşabilirsiniz. :)

webrazzi-yeni-yil-karti

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.